tirsdag den 4. maj 2010

De der ugler..

spøger stadig... En veninde gav mig et tip om disse søde ugle ørestikker i dag. Hun har dem selv og de er super fine også i virkeligheden! De koster 25 kr inkl. porto og kan købes her på Ebay.

A friend of mine gave me a hint about these sweet owl earrings today. She got them herself and they're very fine in reality as well. The price is £3 and is to be found here on Ebay.

11 kommentarer:

 1. Tak for tippet! :)
  Har bestilt et par nu.. :D
  - Rebekka

  SvarSlet
 2. Hej :)

  Jeg vil også bestille dem med det samme, men hvordan er det lige med at bestille ting over ebay, hvis man vil undgå told og alt det der... (skal også købe andre ting nemlig)
  - Josefine

  SvarSlet
 3. de kan også fås på trendsales :)

  SvarSlet
 4. Rebekka: Det lyder godt :) De er også super fine.

  Josefine: Når summen er under 90 kr (er jeg ret sikker på det er) betaler man ikke told. Og disse koster jo kun 25 kr. Hvis du bestiller fra den engelske ebay side alstå ebay.co.uk, betaler man ikke told, da det er inden for Europa. Ellers er det en god idé at bede om at få pakken sendt som en gave med en værdi på 10 dollars, hvis det er fra lande uden for Europa. Men du starter selvfølgelig med at oprette en "profil" på ebay og så køber du ellers bare øreringene ved at trykke "buy it now". Derefter bliver du sendt videre for at betale og man betaler gennem noget der hedder Paypal, som er en sikker metode at betale på. Der opretter du igen en profil. Det lyder måske indviklet, men det er faktisk meget enkelt. Ofte kan man ikke købe tingene med det samme og kan derfor ikke trykke "buy it now" - så må man vente og give bud på det. Håber det hjalp lidt :)

  Anonym: Okay tak for tippet, men jeg tvivler på de så også koster 25 kr? :)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Til den pris vil det da være dumt at gøre andet end at købe dem! :-)

  SvarSlet
 8. Jeg købte også disse fine øreringe sammen med et par med rensdyr omkring juletid - så fine :-)

  SvarSlet
 9. Man kan også købe dem på dette link: http://www.pilegaard-smykker.dk/ugle-smykker - prisen er dog lidt dyrere. Prisen er 69 kr for selve øreringene og med porto bliver det i alt 89 kr.
  Jeg har selv lige købt et par og kan slet ikke vente med at få dem! :D

  SvarSlet