lørdag den 24. juli 2010

Dagens


Jeg er stadig i Nordsjælland hos min mor, bare hvis I undrer jer over de "grønne" billeder :) I dag har jeg haft min nye army jakke på, som jeg købte på et loppemarked for nylig til en flad 20'er! Scoop!!

I'm still at my mom's house in North Zealand, just to let you know if you wonder about the "green" pics :) Today I've been wearing my new army jacket which I bought at a flea market recently for only Dkk20! Scoop!!

8 kommentarer:

 1. Virkelig heldigt! og lækkert fund! :)

  SvarSlet
 2. Hvordan finder du alle de lækre ting på Ebay? Jeg ved aldrig rigtig hvad jeg skal søge på, og når jeg ved det, går der virkelig lang tid før jeg finder nogen lækre ting hehe...

  Bliv endelig ved med at ligge links ud til alle dine gode fund! :D

  SvarSlet
 3. Du er en haj til at gøre fine fund! Man bliver virkelig misundelig..

  SvarSlet
 4. Tak tak :) Hehe.. Synes også selv det var lidt af et scoop! I skal bare gå lidt på loppemarkeder, så kan man ikke undgå at gøre lækre fund :)

  Sofie: Man skal bare vide, hvad man vil søge på, ellers er det lidt en jungle.. Og jo flere ord i søgefeltet du kan komme på desto bedre, da den så sorterer alle de overflødige annoncer fra. :)

  SvarSlet
 5. Godt og heldigt køb! Har længe ledt efter en armyjakke, desværre uden held, men mon ikke det kommer en dag :)

  /Julie

  SvarSlet
 6. Julie: Jo, bare bliv ved med at lede - lige pludselig ligger den der. hehe.. Topshop har også en super fed en med nitter i øjeblikket med en aftagelig hætte.. Den koster dog 500-600 kr..

  SvarSlet
 7. Sikke nogle flotte billeder :D

  SvarSlet
 8. Hej Christina!
  Hvad er det for nogle flotte sko du har på?
  hvor kan jeg købe dem?
  SUPER flotte outfits du har vist på det seneste i øvrigt, og elsker din smykkestil!
  :-*

  SvarSlet