søndag den 24. januar 2010

Mine køb fra Paris

Så er jeg kommet hjem fra en fantastisk tur til Paris! Jeg fortæller mere i morgen, men her er ihvertfald mine køb! Vi var heldige at turen ramlede sammen med udsalget, så jeg fandt bl.a. kilehælsstøvlerne fra Zara til kun 375 kr og en masse andre gode sager på udsalg! Kunne ikke være bedre!


I arrived from a wonderful trip to Paris today. I'll tell you more about the trip tommorrow, but here are the things I bought. Among other things I bought the wegdes from Zara on sale for only 50 Euros! So cheap.

9 kommentarer:

 1. Sikke mange fede sager du har med hjem. Er helt vild med støvlerne fra Zara!!! Skiltene er også super cool.

  SvarSlet
 2. Mange tak.. Synes også det er blevet til en del gode køb. Kan være du kan være heldig også at finde dem på udsalg herhjemme - støvlerne altså?! :)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med jakken! Også så billig, heldige kartoffel...

  SvarSlet
 4. Iih, jeg synes du skal sælge kilehælene til mig, de er godt nok fine ;)

  SvarSlet
 5. Fine ting - hvor er de grå støvler fra? :-)

  SvarSlet
 6. Ja, føler mig også lidt heldig :) Haha.. Måske du kan finde dem på Trendsales?

  Støvlerne er købt i en lille butik i Paris.. Aner ikke hvad mærket er? Men der er mange der laver noget lignende her i DK. F.eks. Monki og Shoe Biz.

  SvarSlet
 7. Støvlerne fra Zara blev nærmest revet væk i butikkerne og i Frankrig gik der rigtigt mange i dem til modemessen. Så godt køb. Jeg har dem selv i beige, men det er fordi jeg skal bruge dem til foråret og sommer at de er valgt i den farve ;-)

  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Fedt! Tror også jeg var lidt heldig :) Har godt set dem i beige - de er også super flotte! Og ja, perfekt farve til foråret!

  Mvh. Christina.

  SvarSlet
 9. Hej...
  Hvor er de sorte støvler med lynlås i siden fra?
  Kh. mia

  SvarSlet