lørdag den 23. januar 2010

Feelunique.com  

Vil du for alvor spare penge på make-up, hårprodukter, cremer osv., så er Feelunique stedet! Det fungerer rigtig godt og de har alverdens produker! F.eks. ved jeg der er mange der bruger den mascara Dior har lavet der hedder Diorshow - Den koster omkring 230 kr i Danmark, men kan købes til 143 kr på Feelunique. Man betaler ikke porto og er man så uheldig at blive snuppet i tolden, kan man bare scanne toldpapirerne ind og sende til dem, så får man hver en krone refunderet. Bare et lille tip.

If you really want to save money on makeup, hair prodcts, etc., you should visit Feelunique.com. You pay no postage and if and you are so unlucky to have your package taken in customs, you can just scan the customs papers in and send to them, so you get every penny refunded. Just a little tip.

6 kommentarer:

 1. HEJ
  jeg ville bare lige sige at feelunique sender fra Jersey øerne som ikke er del af England og EU, derfor skal man betale told af deres ting. Dog vil de gerne refundere tolden:)

  SvarSlet
 2. Anonym: Hvordan får man dem til at refundere tolden i så fald? :)

  SvarSlet
 3. man skriver vidst nok til dem og vedlægger en kopi af ens toldregning...

  SvarSlet
 4. Tak for info - Jeg har dog aldrig proevet at skulle betale told, men ja har godt hoert at man bare kan refundere tolden, hvis den skulle blive lagt oveni. Skide smart :) Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 5. Der står ikke på deres hjemmeside noget om told refundering. Er der nogen som har erfaring med det? Giver de også de 160 kr. tilbage som postdanmark tager for at åbne pakken?

  SvarSlet
 6. jeg har desværre først fundet ud af, at man skulle betale told fra jersey efter at have bestilt fra Feelunique. Jeg fik en regning på næsten 400 kr. Jeg havde ikke læst nogen steder, at man kunne få dem til at betale tolden, så jeg skrev til dem, at jeg havde fået regningen, og om jeg ville få mine penge retur hvis jeg ikke afhentede pakken. Det fik jeg ja til. Men nu efter at have rykket 5 gange, har jeg stadig hverken fået svar på mine mails eller mine penge retur. Jeg handler ikke hos Feelunique mere!

  SvarSlet