søndag den 20. februar 2011

Søndagskonkurrence


Denivit har været på markedet siden 70'erne. En ægte retro tandpasta i virkeligheden! :) Trenden i øjeblikket er at søge tilbage til de trygge rammer, en form for slow living, hvor kvalitet er i højsædet. Det er også hvad Denivit lægger vægt på. Du har nu mulighed for at vinde et helt års forbrug af tandpasta og tandblegning fra Denivit med et tilhørende vintage-kit i form af en billedramme, et retro tørklæde og en lp "I blame Coco!". Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar med din email, og skrive hvad der kan få dig til at smile. Konkurrencen slutter på torsdag d. 24. kl. 18.

Sorry, this competition is only for Danish residents.

115 kommentarer:

 1. Det må være, når jeg ser min venindes lille dreng - så kan jeg ikke lade være med at smile. Eller når jeg sidder med min søde ven, som har ladet mig flytte ind, og vi sidder og stener Paradise, fordi han ELSKER det - det kan man heller ikke andet end smile skævt af ;)

  SvarSlet
 2. At vågne op til en skyfri himmel og sol i mit ansigt...sådan burde det være hver dag!

  SvarSlet
 3. Der er så mange ting, der kan få mig til at smile. Selv fremmede mennesker på gaden får mig til at smile. Når jeg ser hvordan de går med deres familier, hvor lykkelige de er. Eller bare hvis man ser en i virkelig godt humør, så kan man heller ikke selv lade være med at smile bare en lille smule!

  lundmoeller@gmail.com

  SvarSlet
 4. Det kan få mig til at smile, når alle omkring mig har det godt, og folk er glade og griner!


  Anna.sjalin@gmail.com

  SvarSlet
 5. Caroline Olivia - den sødeste pige i verden, hun er lige vendthjem fra 6 uger i Chile. Nu sidder jeg og kigger på hende og skriver dette uden at hun ved det, en ÆGTE veninde er virkelig noget der altid kan få mig til at smile !

  Min mail : annahanghoej@gmail.com

  SvarSlet
 6. Mine børn - min fantastiske niece - mine nevøer - mine søskende og familie kan få mig til at smile <3<3<3

  Når jeg ser en smuk solopgang - en af dem man aldrig ville kunne fange på et kamara....

  I det hele taget elsker jeg at smile og være glad - sender smil afsted på et vindpust til dig <3

  c-mille-h@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Når et barn fra den børnehave jeg arbejder i fortæller mig, at han/hun bare har savnet mig rigtig meget efter en weekend eller ferie. Det er alt det hårde arbejde værd :)

  SvarSlet
 8. Det der kan få mig til at smile.. mmh, det er nok min bedste veninde, hun kan få mig til at smile selvom hele verden er nede, hun får altid det bedste frem i mig, hun er en veninde der vil gå med mig hele vejen, hun kan få mig til at smile og det kan hun altid, uden problemer :-) Vi går gennem tygt og tyndt. kh Celine.

  Celineblogspot@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Det får mig til at smile, når andre smiler til mig. Det kan redde en hel dag! :)

  God søndag

  SvarSlet
 10. Min familie og mine venner får mig til at smile, generalt bare alt får mig til at smile. Så længe stemningen er god, er jeg frisk på et smil ;) Og med endnu "hvidere" tænder, vil jeg smile dobbelt op!! :D

  www.mathildemaries.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Der skal egentlig ret lidt til for at få mig til at smile, men det der bringer det største smil frem, er når jeg ser mine dejlige drenge.
  Et par lækre sko eller taske kan også få mig til at smile:-)

  SvarSlet
 12. Når min store hvalp lægger hovedet på sengekanten om morgenen og MEGET insisterende stirrer mig lige ind i ansigtet, og øjnene siger højt og tydeligt : "Synes du ikke du snart har ligget der længe nok?", og den glæde hun udviser, når man åbner øjnene. Ser ud som om hun tænker : " YES, det virkede." og logrer triumferende med halen.
  Pudsigt nok, er det nogenlunde samme scenarie, der udspiller sig med min 7 årige søn, bortset fra han som regel kysser mig først, og derefter hvisker i mit øre : " Mor, må jeg gerne spille X-box?" :-)

  SvarSlet
 13. Street art får mig til at smile - jeg elsker at opdage kunst plantet rundt omkring i byen. Når først man er begyndt at ligge mærke til det, kan man ikke lade hver med at lede efter det :D

  Bethinajohst@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Det der får mig til at smile er nok når et andet menneske ser imødekommende på mig og smiler ;-)
  Fordi smil det smitter!

  Amalierytter@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Kærlighed får mig til at smile :)
  og virkelig god mode:)

  annalei22@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Når min venindes lille babydreng, der kun er godt 2 mdr gammel, fanger mit blik og sender mig et kæmpe tandløst smil. Åh, så smelter jeg, og smiler stort tilbage til ham :)

  rebekka_steens(a)hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg er hjertepatient, og det der kan få mig til at smile allermest er, når jeg vågner og min kæreste sidder ved min side og holder mig i hånden.. ligegyldigt om det er hjemme eller på hospitalet. det er ægte kærlighed :-)

  SvarSlet
 18. Det der gør mig glad og næsten rørt er helt klart når man har været til koncert, med et helt fantastisk band, og så et par dage, uger måske år efter hører et af de numre der er blevet spillet! Det er virkelig helt fantastisk!!

  clarasblog@hotmail.com

  SvarSlet
 19. At se fulde mennesker prøve at hjælpe andre fulde mennesker, sommetider ender det da også med at smilet ender over i et grin :-)

  www.FalloutFashion.blogspot.com

  xoxo

  SvarSlet
 20. Livet!
  Min dejlige familie, kæreste, hund og minderne om alle de fantastiske mennesker jeg har mødt og mistet.. :)

  Kh fra Camilla
  millerud@gmail.com

  SvarSlet
 21. Det der får mig til at smile, er glade mennesker (jeg har især en ting for glade, smilende babyer), og så selvfølgelig godt vejr. :)

  char-lotte_287@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Når min lille nevø på 9 mdr. smiler så man lige kan ane de par tænder han har i munden, når min "lille" engelske bulldog hvalp Björn prutter og selv bliver utrolig forskrækket over lyden og lugten, når min svenske kæreste taler dansk (hihi.. det lyder lidt sjovt) og når han uden at tøve, kysser mig om morgenen når jeg er utrolig morgengrim og har den værste morgenånde :)

  sofia4640@hotmail.com

  SvarSlet
 23. At rejse er at leve. Der skal ikke meget til for at få mig til at smile, men når jeg er på ferie, ski- som sommerferie, smiler jeg ekstra meget. Det er det bedste jeg ved - mit livs mål er at rejse hele kloden rundt. Bare tanken får mig til smile :-)

  ninetteassentoft@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Når jeg er i godt selskab med mine veninder som jeg ved er med på hvad som helst :) vi kan grine så meget at vi ruller rundt på gulvet og tuder til sidst!

  Ellers en god solskins dag på stranden, hvor man ved at alle bare nyder dagen og er glade :) det smitter utrolig meget!

  nanna834@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Hvad er der ikke at smile over?

  Solskin, et smil fra min nevø, sort humør, nyt tøj... Det er jo de små ting man skal sætte pris på og smile ad :)

  Mail: anna@delarue.dk

  SvarSlet
 26. noget, der kan få mig til smile, er når min kæreste ligge ved siden af mig med tømmermænd og ser sød og ynkelig ud ;)

  www.emmamartiny.blogspot.com
  emmamartiny@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Når jeg har shoppet en masse og gjort nogle virkelige gode køb, kommer hjem og viser dem stolt til min kæreste som altid kærligt ryster på hovedet af mig, det får mig til at smile! :)
  lonni_mortensen@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Det der får mig til at smile er de der små øjeblikke af lykke man noglegange får, hvor man bare mærker hele kroppen fyldes af lykke. Det kan ske hvor som helst og er noget så vidunderligt :)

  Min email: julia.mj.privat@live.dk

  SvarSlet
 29. Intet - selv ikke en mørk og kold vintermorgen - kan forhindre mine bedste venner i at se mig smile. De er virkelig fantastiske, og jeg ved, jeg kan regne med dem dag og nat. Bare tanken for mig til at smile. :-)

  liv.mag@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Noget der nærmest kan få mig til at tude af glæde for tiden, er når min far som har været hjertesyg og rigtig påvirket af det længe, griner af noget jeg siger :)

  En helt vildt simpel situation, men min far har aldrig været den helt vildt humørbombe-type, så det er dejligt at se ham være glad, trods besværligheder.

  SvarSlet
 31. Min familie og mine venner kan få mig til at smile. Bare ved at jeg kigger på dem. Men også små børn. Jeg elsker børn og bliver altid så glad indeni når jeg ser et lille barn, som er glad og smiler.

  /Rebecca Sofie
  rebeccaetliv.blogspot.com
  rebeccasofie@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg tror det er lettere at spørge mig, hvad der ikke får mig til at smile. Jeg har svært ved at skulle begrænse mig, da jeg har rigtig nemt ved at få et smil på. Dejlige venner og veninder, solskin, koncerter, lækker mad, dårlige jokes, juleaften, min kæreste og familie - jeg kunne blive ved. Jeg sidder sågar og får et lille smil på mens jeg skriver dette :-)
  God søndag.
  /C
  Christina_H88@hotmail.com
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 33. Det der virkelig kan få mig til at smile stort, ægte og med tænderne er når morgentemperaturen er omkring de 15 grader, solen skinner fra en skyfri himmel og der er vindstille. Når jeg i dette vejr cykler de 10 kilometer til skole, har jeg det største smil på læben hele resten af dagen og hele cykelturen. Ekstra kan man yilsætte en iPod med Corinne Bailey Ray - "Put your records on".
  Kom sommer, kom smil :D

  (miefunder@hotmail.com)

  SvarSlet
 34. Min kæreste får mig altid til at smile. Uanset dårligt vejr, dårlig tøjdag eller personlige kriser, er han ved min side. F.eks. skulle jeg være alene hjemme denne weekend, og havde planlagt at købe ind til nachos, fordi jeg virkelig cravede det. Så fik jeg en sms fra min kæreste, hvori der stod: Kig i skabet, jeg har lagt noget til dig til når du skal være alene hjemme. Og gæt hvad jeg fandt: en pose nachos! En mere betænksom kæreste, kunne jeg ikke ønske mig :)

  Hilsen Louise
  louiserathmortensen@gmail.com

  SvarSlet
 35. Når man kommer til at tænke tilbage på noget rigtig skørt og skønt man har lavet med sine veninder eller gå en tur en dejlig solskinsdag med noget dejlig musik i ørene.

  Sophia_nielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 36. En ting der altid og jeg mener virkelig altid kan få mig til at smile, er nok min lille vovse Bella. Lige meget hvor ked af det jeg er, kan hun altid trøste mig, for når hun smiler, kan jeg ikke andet end også at smile. Hun er virkelig min lille guldklump, mit et og alt :)
  Men samtidig vil hun nok en dag få mig til at tude mere end jeg nogen sinde har gjort før :'( Men så har hun til den tid spredt så meget glæde :D

  Hilsen Denise
  samo95@live.dk

  SvarSlet
 37. Min søsters graviditet, at se hende så glad gør mig glad :) Tanken om at blive moster for første gang, det bliver fantastisk :) Dét får mig til at smile..

  SvarSlet
 38. Det der lige for tiden får mig til at smile, er at jeg flyver fra Spanien hjem til familie og venner i Danmark på tirsdag. Jeg skal holde min fødselsdag med min far, se min dejlige lille nevø på 5 måneder, og holde tøseaften med veninderne.. Jeg glæder mig så meget, så det smiler jeg meget af.. :)

  dittemjakobsen@hotmail.com

  SvarSlet
 39. Noget så simpelt som SOLSKIN - og tanken om at det (forhåbentlig) snart er forår :)

  mettegrandahl@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Noget der får mig til at smile er Pernille's kommentar om, at det der får hende til at smile er at se sin far smile..

  Mariada91@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Lige nu smiler (ret ironisk) jeg lidt over at min bror og jeg lige har brugt næsten to timer på at jagte hele byen rundt efter usaltet smør, så jeg kunne bage cupcakes. Det var ikke til at finde nogen steder, så vi endte hos bageren efter en brownie. Så nu smiler jeg lidt ved tanken om, hvor meget tid vi har spildt. Og over den ellers hyggelige køretur vi havde ;)

  Ellers smiler jeg lige nu ved tanken om, at hvis jeg vinder her, måske får det smil, jeg ønsker så inderligt! Så jeg krydser fingre og tæer og hvad der ellers kan krydses!

  Julie.mj@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Min kæreste tog for 11 måneder siden til Mexico, tanken om, at han kommer hjem på torsdag, får mig til at smile mere end noget andet :))

  cp248@live.dk

  SvarSlet
 43. At jeg har ferie, og at jeg skal bruge den sammen med mine dejlige veninder! + jeg skal skal ud og rejse med det skønne kor, jeg synger i! :D

  //Charlotte
  c-lottes@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Når solen skinner, og jeg laver ingenting :-)

  lullumut@gmail.com

  SvarSlet
 45. Solskin! - specielt om vinteren.
  miavang@hotmail.com

  SvarSlet
 46. børn, alle glade børn får mig til at smile. de er så livsbekræftende :D
  mine søde gymnastikpiger jeg træner hver mandag får mig altid til at smile, det er fantastisk!

  SvarSlet
 47. Påskeliljerne til 6,95,- der pynter på mit bord og tanken om, at jeg om 9 dage sidder i flyet på vej til den anden side af jorden sammen med min kære veninde - endelig er drømmerejsen blevet en realitet!

  nannalyshoej@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Når jeg vågner op, soveværelset er badet i solen. :-)

  selineleeflora@hotmail.com

  SvarSlet
 49. Der skal ikke så meget til at få mig til og smile!
  mine veninder, vejret, min mor, min hund!
  Alt det vi sætter pris på kan få os til og smile!

  Gry_h4nsen@live.dk

  SvarSlet
 50. At vinde denne konkurrence. Undskyld. Okay, en god veninde. Så kan man altid smile.

  young-blogspot@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Ældre mennesker, altså dem der er venlige ;) De er simpelthen så søde og livsglade, og har altid en masse hyggelige anekdoter. Generelt er de bare skide søde! Og så når jeg ser på min kæreste, han kan altid få mig til at smile!

  danica_chloe@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Det der kan få mig til at smile er min kæreste - at høre fra ham, eller tanken om når vi snart skal mødes i Europas romantiske hovedstad Paris - han er i Frankrig et halvt år. Tanken om at se ham får smilet til at dække hele hovedet hver eneste gang!

  Louise UT
  Louiseugilt@gmail.com

  SvarSlet
 53. Det der kan få mig til at smile er når min kæreste fortæller sjove historier fra den børnehave han arbejder i - børn siger godt nok mange søde og sjove ting! Men også da jeg i fredags besøgte min veninde og hendes 6mdr. gamle pige, hvor hun begyndte at skrald-grine da jeg gik ind af døren - så kær!

  SvarSlet
 54. Et ældre ægtepar, hvor manden kører konen rundt i en kørestol. Det er da livsbekræftende :-)

  Nanna FT.

  Nanna_tolstrup1 ( @ ) hotmail(.) com

  SvarSlet
 55. Det der får mig til at smile, er selv de små ting... Som et Godmorgen kys, eller folk siger de holder af en! Jeg har lært at de små ting her i livet, nogle gange er de bedste man kan smile af, og huske!

  (fiebendi@hotmail.com)

  SvarSlet
 56. Hvor er det dog dejligt, at side og læse, hvad der gør andre glade. Det giver et smil på læben.

  Det der gør mig særlig glad, er når jeg er hjemme hos min mormor. Hun er 89 år. Hun har levet et langt liv nu, og er ved at være gammel - men hun smiler så stort og så ægte. Hun er altid glad og munter. Jeg bliver glad, når hun fortæller om hendes liv og alle de ting hun har oplevet. Hun siger tit til mig ''livet er en gave, husk at nyd det - det har jeg gjort.'' det gør mig så glad når hun ser tilbage på sit liv med et smil, for så ved jeg, at hun har levet et fantastisk og langt liv.

  Camilla Emilie
  o1camillachristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Meget kan få mig til at smile. Her er nogle få.
  Min kæreste, når nogle falder og slår sig (når det ikke er en alvorlig skade selvfølgelig), nye sko og vinde i spil!

  Giang L.
  mango_giango@hotmail.com

  SvarSlet
 58. andrea.k.paus@gmail.com

  Jeg smiler helst hele tiden.
  Livet får mig til at smile :)

  SvarSlet
 59. Jeg smiler meget af mange forskellige ting, alle mine omgivelser påvirker mig.
  Men min veninde får mig altid til at grine, vi har det så sjovt sammen.
  Men andre ting som at shoppe, tegne, læse modeblogge, familie, venner osv. får også et smil frem på mine læber.

  Faktisk har jeg de samme tørklæder i rødt og sort (:

  johanna.sorgenfrei@live.dk
  http://johannadalland.blogspot.com/

  SvarSlet
 60. Der er mange ting der kan få mig til at smile.
  Nyfaldet sne, første tegn på forår, min dejlige kæreste, min venindes nyfødte lille pige, en lille hundehvalp og meget andet.

  svips@aaui.dk

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 61. Jeg kan ikke lade være med at smile når min 6-årige datter kommer med sjove udbrud. Den anden dag sagde hun fx; "Mor dit båthorn, du kan jo ikke spille Nintendo!".

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 62. Noget der kan få mig til at smile er, når jeg f.eks. bliver vækket af min søde hund eller når hun laver et eller andet kært, min fantastiske veninde som jeg har kendt siden jeg var 2 år og vores utrolige humor, min hverdag, da jeg er meget nem at få til at smile (haha!), gamle billeder der siger så meget, gamle tegninger hvor man ser hvor grimt man engang har tegnet, og glem nu ikke, når folk smiler til en og man da bare MÅ smile tilbage! :)
  Et ægte grin eller et ægte smil som siger så meget, det er simpelthen den bedste medicin man kan forestille sig!

  Min e-mail er:

  olivia_panto@hotmail.com

  Super idé med sådan en konkurrence - det er nemlig noget alle kan være med i!

  SvarSlet
 63. smil til verden og den smiler igen ...


  fidusen_Lou@hotmail.com

  SvarSlet
 64. Min dejlige veninde, der desværre er flyttet til København,så jeg ser hende ikke så tit længere (bor selv i aalborg) Men når jeg ser hende, smiler jeg nærmest hele tiden ! :-)

  Hilsen Trine

  trinethuen@hotmail.com

  SvarSlet
 65. Der er intet der bringer flere smil frem end når man hjælper forældrene med oprydning på ens gamle værelse, hvor man falder over fotoskuffen. Skuffen - der indeholder de sidste 25 års minder og hvilke minder.. Flere timers kiggeri senere er der stadig ikke ryddet op - men nøj, hvor lattermusklerne er blevet trænet.. :-)
  Så er oprydning nu slet ikke så slemt endda...
  /Pernille

  Pernilleholst2010@live.dk

  SvarSlet
 66. En der kan få mig til at smile er min lille søde hund. hun bliver snart et år, og er simpelthen den mest livsglade og tillidsfulde hund jeg har set. og når hun laver sine mange mange sjove finurlige spring, hop og bevægelser kan man bare ikke lade vær med at smile:)

  Hun får man også til at smile på en grå mandag, og det er bare det bedste og noget jeg værdsætter:)

  min mail er:
  nathja_hansen@hotmail.com

  SvarSlet
 67. Min søn når han laver bøllestreger, som at hælde et glas mælk ud over sin far:-)

  SvarSlet
 68. når man vågner søndag morgen med onde tømmermænd og meget mærkværdige/herlige flashbacks fra en perfekt aften i byen med sine bedste veninder...
  louoglou@gmail.dk

  SvarSlet
 69. Min far. Han betyder alverden for mig. Hans humor er en typisk far-humor og jeg vil ikke være den foruden. Han kan altid få mig til at smile, selvom jeg ikke altid vil indrømme det :)

  hidix@live.dk

  Hilsen Heidi.

  SvarSlet
 70. Hver gang jeg ser på min lille datter :) det er hårdt at være ung mor nogengange, men hver gang jeg ser hende, er hun det hele hver! Hun får det store smil op i mig, lige meget hvor dårlig min dag har været!

  lunaprut@hotmail.com

  SvarSlet
 71. Jeg vågner altid med et smil på læben, hvis jeg kan se solen skinner ind af mit soveværelses vindue! Så ved jeg på forhånd at dagen nok skal blive fantastisk :-) the sun makes happy people!

  bohoberry@gmail.com

  SvarSlet
 72. min lillebror og solskinsvejr :) Knus Katrine / kat_borggaard@hotmail.com

  SvarSlet
 73. SOMMMER!

  chrisinestreit@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Jeg trænger i den grad allerede til en lille mund-frisker.. ALT ALT for meget kaffe...sætter sine tarvelige spor!
  Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg uden tvivl smile RESTEN af måneden!

  Please Pick ME!!!

  KH kathrine
  PS. SUPER blog, elsker din stil!

  SvarSlet
 75. Billeder af dyr der gør sjove ting kan altid få mig til at grine :)

  - Lisbet
  betsje@hotmail.com

  SvarSlet
 76. Det er de små ting i livet som får mig til at smile (-: bare det at tænke på at man har det godt, og har den bedste familie og venner i hele verdenen får mig til at smile.

  mylittleworldoffashion@hotmail.com

  SvarSlet
 77. Jeg er bare glad for at leve, mine skønne venner og min dejlige familie for mig til at smile (:
  Skøn blog.
  - klaedeskabet.blogspot@hotmail.com
  xoxo.

  SvarSlet
 78. Solskin, nye sko og min kæreste - helst på samme tid :)

  SvarSlet
 79. Det der kan få mig til at smile, er at se andre mennesker have det godt - og helst hvis det er de små ting de sætter pris på.. Noget andet er også hvis folk hjælper hinanden med de mindste ting - det får mig altid til at smile :)


  mille-musen283@hotmail.com

  //CE

  SvarSlet
 80. Sæbebobler får mig altid til at smile:) bare tanken om dem endda.

  -Ida
  eeada.rindom@gmail.com

  SvarSlet
 81. Tanken om at studentertiden snart nærmer sig bringer et stort smil frem på mine læber :) Jeg glæder mig sindsygt meget, og der ville da ikke være noget bedre end at gå igennem tiden med kridhvide tænder!

  MVH Nanna
  nanna5485@hotmail.com

  SvarSlet
 82. Dét øjeblik, hvor man bliver så vild med et nyt nummer, at kan mærke at fødderne ikke kan stå stille og hænderne må op i luften. Når dynamikken i rummet, efter en rigtig god korøver, smitter så meget af, at man går smilende og syngende hjem ad Vesterbrogade. Eller specielt som i dag, når jeg sidder på gulvet i min nye lejlighed, hvor jeg endnu kan dufte malingen på væggene, og indser at disse 53 kvdm. er mine, kun mine - så smiler jeg altså :)

  carina_louise@hotmail.com

  SvarSlet
 83. Det der får mig til at smile er; Mit speciale som jeg afleverede i dag, en skiferie i næste uge, en jobsamtale og så bare livet generelt. Man kan jo ikke andet end at smile når livet er så skønt :) Sabineespensen@gmail.com

  SvarSlet
 84. Det er banalt, men is: isvaffel, ispind, islagkage, isbombe, isdessert, sorbet is, fløde is, fedtfattig is, jordbær is, chokolade is, nougat is, trefarvet is, pind is og flerfarvet is - You name it :)

  Ej nu har jeg virkelig lyst til is!

  christelcpt@hotmail.com

  SvarSlet
 85. Solskin, et kompliment og når noget uventet godt sker.

  SvarSlet
 86. Det der især kan få mig til at smile, er når jeg kigger på min dejlige kæreste. Ja det måske meget originalt, men ikke desto mere er det sandt. Hans lysende øjne, og dejlige latter, får mig straks til at smile (og som sidegevinst banker mit hjerte lidt hurtigere).

  Endnu en fin fin konkurrence :)

  natras1@hotmail.com

  SvarSlet
 87. der er rigtig mange ting der kan få mig til at smile, men noget der altid er en sikker vinder er gamle videoer fra baby-tiden eller når veninderne bare er skøre!
  Fingolfia@hotmail.com

  SvarSlet
 88. Da min lillesøster på knap 20 måneder forleden sagde et af sine første ord; Hun kom løbende ind i stuen pegede ned syd for hendes navle og udbrød: "TIS"! Jeg knækkede sammen af grin og roste hende til skyerne og hun var pavestolt over at have gjort sig nogenlunde forståelig for første gang.Resten af dagen gik med sige "tis".Det er jo også vigtigt at kunne sige. Den lille pige får mig til at smile uden forbehold.Også når hun ikke siger tis.:-)

  Kh Louiseinkeri@gmail.com

  SvarSlet
 89. At hoppe i vandpytter med bare tæer en varm regnvejrsdag!:-)

  //Sigrid

  Kina@post.tele.dk

  SvarSlet
 90. Når jeg tænker på hvor lykkelig jeg er blevet for det gymnasie som jeg er havnet på, selvom jeg slet ikke havde søgt det. Christianshavns gym havde været min drøm i flere år af mange grunde blandt andet fordi jeg har levet hele min barndom på christianshavn, men så er der også en magisk stemning over det gymnasium. Men men men, jeg kom ikke ind. Jeg havnede på Københavns åbne gymnasium i Valby. Jeg græd uafbrudt i flere dage, men allerede efter den første dag på skolen var jeg ikke i tvivl om, at det var et meget fedt og stemningsfuldt gymnasium, trods det dårlige ry det har. Har aldrig oplevet før, at jeg rent faktisk ikke ville have ferie fordi jeg bare glædet mig så meget til at komme i skole igen, både for det sociale, men også den fremragende undervisning skolen byder på.

  1. G får mig til at smile af lykke.

  idaholm13@gmail.com

  SvarSlet
 91. Stort set alt kan få mennesket til at smile, om det er godt eller skidt, pinligt eller fantastisk.

  SvarSlet
 92. Når jeg kan få dem jeg holder af til at smile og have deb der feel good følelse, så smiler jeg både udenpå og indeni!!

  SvarSlet
 93. Når jeg kan få dem jeg holder af til at smile og have den der feel good fornemmelse, smiler jeg både udenpå og indeni.
  Agniezca@hotmail.com

  SvarSlet
 94. Stadig superfed blog.
  Jeg er en meget glad person, så smiler tit, nyder når det "smitter". Tror på ordsproget : Den korteste afstand mellem to mennesker er smilet!!
  Pullemulle@hotmail.com

  SvarSlet
 95. Næsten alt kan få mig til at smile. Sidst jeg smilte var imorges på vej til arbejde. Jeg kører i tog hver dag, og toget kører altid forbi nogle marker hvor der oftest er dådyr. Idag så det simpelthen SÅ smukt ud, fordi solen ramte frosten på markerne, samtidig med dådyrene gik rundt, stolte og yndefylde som kun dådyr er. Det var som taget ud af et eventyr, og dér smilte jeg over hele ansigtet! :)

  Metteroeddik@hotmail.com

  SvarSlet
 96. Ferie, sol, familie, venner og dans (jeg danser) får mig med sikkerhed altid til at smile! :D

  jose.reb@hotmail.com

  SvarSlet
 97. hver gang jeg ser min mor smiler jeg.

  Mettekoblauch@hotmail.com

  SvarSlet
 98. Når jeg mister mine ting bliver jeg meget ked af det, men oftest dukker de op igen de mærkeligste steder nogle uger eller dage senere, så bliver jeg så glad. Eller når jeg bestiller noget på nettet, glemmer det og ligepludselig får det ind af døren!

  marielouise@pro-nova.dk

  SvarSlet
 99. ceciliehbj@msn.com

  Åh, der er mange ting, der kan få mig til at smile. Når fyren, jeg crusher på, smiler til mig, når min 1-årige nevø sender sit ypperste charmeblik, når veninderne sidder omkring mig og får mig i mit bedste humør ovenpå en dårlig dag, eller når min familie fortæller mig, at hver dag er værd at leve og opleve, og at jeg derfor bare skal springe ud i det, smiler jeg allermest :-)

  SvarSlet
 100. Solskind og tanken om at blive student til sommer :-)

  Marie_Louise@hotmail.com

  SvarSlet
 101. Det får mig til at smile at jeg har ferie og at jeg har fødselsdag på fredag!!!
  Katrine_ringsted@hotmail.com

  SvarSlet
 102. Uhh.. der er så meget der kan få mig til at smile! :-)
  Jeg elsker at smile og grine, og jeg kan gøre det af næsten hvad som helst. men nogle af de ting jeg smiler af er:
  -gode gamle minder.
  -vittigheder
  -familie og venner
  -når jeg bare sidder og tænker på livet
  -hvor godt jeg har det i forhold til mange andre i udlandet.
  -når jeg går alene igennem byen/skoven og hilser på folk jeg ikke kender, men bare for at være venlig.

  Jeg elsker at smile, og når jeg gør det kommer det bare en masse "bobler" som bruser rundt i min krop og sprænges af glæde. :-)

  SvarSlet
 103. Den pakke kunne jeg godt tænke mig.. pigen_flemse@hotmail.com

  SvarSlet
 104. Min kæreste kan få mig til at smile. Efter tre år kan han stadig få mig til at smile hver dag, det er sgu lykken.

  SvarSlet
 105. Når jeg ser årets første sommerfugl, for så ved jeg at sommeren er på vej! ;)
  Når jeg kommer ned af trappen om morgen,og ser min hund stå og lovre med halen, det er noget der altid kan få mig til at smile.


  hg-remmmy@hotmail.com

  SvarSlet
 106. Jeg smiler når jeg får kage, derfor behøver jeg noget til at gøre mine tænder hvide!
  -ej jeg smiler når flok hjælper andre, jeg syntes nemlig bare at det er så sødt! når folk gør ting for andre at det gør mig helt ekstremt glad!

  janneline@hotmail.com

  SvarSlet
 107. vestagerj@gmail.com

  Det får mig til at smile at gå på efterskole. det varmer mit hjerte, når 30 mennesker begejstret spørger ind til ens løbetur, eller er klar til at tørrer ens tårer op fra gulvet. De har givet mig de bedste måneder af mit liv.

  <3 Venlige hilsner Maria(:

  SvarSlet
 108. alle de mennesker jeg holder af, når jeg tænker tilbage på alle de gode minder jeg har samlet igennem tiden :)
  lha93@hotmail.com

  SvarSlet
 109. Jeg fanger tit mig selv i at sidde og smile for mig selv, over noget der er sket tidligere. I virkeligheden skal der ikke så meget til, for at få mig til at smile.

  zzoeschneider@gmail.com

  SvarSlet
 110. Når man kan mærke at solens stråler er blevet bare lidt varmere og man kan se at de små blomster-løg gør klar til at springe ud i alverdens flotte farver, så ved man at foråret er på vej, og dét får mig til at smile :)

  SvarSlet
 111. Når man kan mærke at solens stråler er blevet bare lidt varmere, og man kan se at alle blomster-løgene så småt springer ud i alverdens smukke farver, så ved man at foråret er på vej, og dét får mig til at smile :)

  louisehinrichsen@hotmail.com

  SvarSlet
 112. Dét der får mig til at smile er når mine yndlingsbloggere opdaterer deres blogs. Og så smiler jeg også i mine gode veninders samvær og når jeg tænker på én bestemt fyr :)

  frederikkesh@live.dk

  SvarSlet
 113. har først set indlægget nu og krydser fingre for jeg stadig kan være med selvom jeg er 3 minutter for sent på den :)

  Det der kan få mig til at smile er min bedste veninde igennem 8 år. Vi har næsten ikke set hinanden i ferien og da vi endelig så hinanden i dag havde vi begge det største smil på læberne. Jeg smiler altid når jeg er sammen med hende :)

  Hilsen Neel. Neelwl@hotmail.com

  SvarSlet
 114. Det der får mig til at smile, er når en meget inspirerende blogger poster et indlæg, som afslører, at hendes fantastise Fiveunits jeans nu er i butikkerne... og ikke nok med det så kan de købes her i Holstebro, hvor jeg bor! Yay!

  Jeg krydser fingrer herfra. (-;

  SvarSlet
 115. Dage med sol, varme og gode venner :-)

  -mathildawb@live.dk

  SvarSlet