torsdag den 10. februar 2011

FIVEUNITS

Kender I FIVEUNITS? Hvis ikke, så er det vist på tide. Jeg var forbi deres showroom igår for at kigge på deres jeanskollektion, og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Jeg kendte godt til mærket i forvejen, men jeg har aldrig ejet et par selv. Jeg har længe gået og ledt efter et par højtaljede jeans, men synes at alle jeg har prøvet har givet en ganske ucharmerende, aflang popo! Jeg fik lov til at vælge to par FIVEUNITS jeans og valgte de sorte, højtaljede med lynlåsene, øverst på billedet, og de armygrønne med lommer. Og hold da op, hvor er de bare fede! Jeg havde ikke troet at jeg skulle finde et par højtaljede jeans, som rent faktisk sidder lige så godt på bagdelen, som et par normale jeans! De kan altså klart anbefales. Jeg har haft dem på en hel dag nu, cyklet og siddet i dem og haft dem af og på et par gange og de sidder stadig, som da jeg tog dem på i morges! Lige præcis denne model kommer i butikkerne om to uger. Jeg skal nok vise dem i brug en af de kommende dage.

Do you know the Danish brand FIVEUNITS? If not, it's about time. I stopped by their showroom yesterday to take a look at their jeans collection. I must admit, that I'm positively surprised! I was already familiar with the brand, but I've never own a pair of their jeans. I got to choose two pairs and I chose the black high-waisted ones with zippers and the army jeans with pockets. I've for a long time been looking for some high-waisted jeans and these ones fit just perfectly! They keep their shape all day long. I'll show them on very soon.

17 kommentarer:

 1. Jeg elsker nr. 2 øverst fra venstre, gud dem må jeg da lige anskaffe mig! :-) kh Celine.

  www.celinekj.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvordan er priserne og hvor kan de købes?

  - mia

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt mærket og har haft de sorte højtaljede med lynlås siden juleaften, og synes også bare at de er SÅ fede og lækre i materialet også. Og jeg er fuldstændig enig med dig i, at man ikke får en lang grim numse, hvilket jo er fantastisk! (-:
  Men mht. de sorte med lynlås, så har de været i butikken længe, jeg fik dem som sagt i julegave og havde set dem inden.. (-:

  Generelt fede bukser som kan anbefales til alle!

  SvarSlet
 4. fedt!!
  http://annaeglite.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Celine KJ: De er også super fede!

  Anyonym: De fleste koster omkring 600. De kan købes i Magasin (Kongens Nytorv), Illum, Samsøe Samsøe, Berg & Butterfly, Loftet og en lang række online forhandlere, hvis du googler det.

  Caroline: Godt at høre, at du også kan lide dem! De er jo så fede! Måske er det en lidt anden model du har med lynlåse, for de sagde i showroomet at netop denne model kommer om to uger - måske de har lavet en der ligner meget før. :) Fede er de!

  Anna Eglite: Jep! :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fede, især de armygrønne!
  - hvordan er de egentlig i størrelsen?

  SvarSlet
 7. Jeg har selv et par, og de er fantastiske! De mister slet ikke formen, og der er en smule stretch i, så de er über behagelige!!

  SvarSlet
 8. Jeg havde bestilt dem øverst til højre. Men de sad meget dårligt. Som om de var til gravide, så jeg sendte dem tilbage igen..

  SvarSlet
 9. Anonym: De er meget normale i størrelsen.

  Anonym: Super godt at høre. De er så behagelige ja. Win win :)

  SvarSlet
 10. Uh, jeg skal lige et smut forbi Magasin i frokostpausen kan jeg mærke. Det er da nogle supefede jeans!!
  M.

  SvarSlet
 11. Sofie Ewertsen Nissen:
  Det kan du da ikke have gjort hvis de først kommer i butikkerne om et par uger? :)

  SvarSlet
 12. LINDHO: De er altså super fede ja :) Gør det..

  Sofie Ewertsen Nissen: Jo, for jeg fik et af de par de havde fået hjem på lageret, da jeg besøgte deres showroom. :)

  Anonym: Indeed!

  SvarSlet
 13. hej christina,

  Ved du hvad den lækre model med lynlåsene hedder? (og hvor de kommer til at blive forhandlet?

  SvarSlet
 14. Kan man købe dem i butikker?? Jeg er nemlig ikke så meget for netshopping, for jeg kan for det meste ikke passe det jeg køber over nettet ... desværre :(

  Knus Denise

  SvarSlet
 15. Emilie: De hedder Sharin. Jeg ved at FIVEUNITS bliver forhandlet i Illum, Magasin (Kgs nytorv), Samsøe Samsøe, Berg og Butterfly og på nettet, men kan lige tjekke op på netop denne model.

  Denise: Ja, det kan man. FIVEUNITS forhandles i Magasin (Kongens Nytorv), Illum, Samsøe Samsøe, Berg & Butterfly, Loftet osv.

  SvarSlet
 16. Super ... så må jeg da lige ud og købe et par :D

  SvarSlet