søndag den 27. februar 2011

Loppefund

Det har for mit vedkommende været en loppemarkeds-rig weekend. Jeg har været hos min mor og hun foreslog, at vi lige rundede et loppemarked i dag også. Det blev afholdt på noget der hedder Havarthigaarden i Holte. Der var virkelig meget skrammel, men blandt alt skramlet var der en dame der havde en stand med de lækreste ting. Jeg købte denne fine, ruskindsjakke fra By Zoe - er så glad for den allerede! Vi skal nok blive fine venner :)

I've been visiting my mom this weekend. She suggested that we stopped by a flea market today as well. I can't get enough of those flea markets! I bought this fine suede jacket - I think we'll become very good friends :)

12 kommentarer:

 1. hvor er den bare fed! hvad gav du for den?

  SvarSlet
 2. Godt du kan lide den :) Jeg gav kun 225 og den er som ny.. Det var vist et scoop.

  SvarSlet
 3. Det er da virkelig et godt køb. Hold da op! Og har forresten købt pore minimizer i dag, pga din anbefaling :) så håber jeg den virker..

  SvarSlet
 4. Tak :) Fedt, tror kun du kan blive glad for den - den virker ihvertfald for mig!

  SvarSlet
 5. Den er bare så fin! Jeg synes det er sjældent jeg har så meget held med mig. Det skyldes nok også at de loppemarkeder der er omkring Aalborg ikke er ret meget værd desværre...

  Line/linelundquist.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Linelu: Ærgeligt der ikke er nogle gode loppemarkeder i Aalborg. Det er da egentlig også underligt i sådan en stor by. Du må starte en loppetrend :)

  SvarSlet
 7. Hvor er den skøn! Når jeg er på loppemarkeder, synes jeg aldrig jeg finder noget.. Men jeg må gå til de forkerte loppemarkeder, eller også må jeg blive bedre til at kigge i boderne ;)

  www.mathildemaries.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hvor er den lækker, og virkelig god pris.. Sikke et kup!

  - Annesofie
  www.lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Uff den er lækker !!

  /C

  http://www.silverpreview.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Nøj hvor er den lækker !
  Der er fantastiske loppemarkeder i holte :)

  - Lo
  www.Livingbylo.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Virkelig fed jakke, så godt fund. Det kan betale sig at lede lidt mellem bunkerne ;) jeg har også fundet en skøn butik i nordsjælland, hvor de har virkelig mange fine ting..

  SvarSlet
 12. Ja jeg håber jeg bliver glad for de produkter jeg købte. og så var der et godt tilbud - hvis man købte to produkter, fik man en gave til en værdi af 540kr ca og den bestod af; rinse off creme, øjencreme, serum, mascara, lipgloss og en makeuptaske. Ret god gave som godt kan anbefales..

  SvarSlet