fredag den 25. februar 2011

Jelly sandals
Det kan godt være det en lille bitte smule for tidligt at tale om sandaler, men jeg synes simpelthen disse i plastik fra Marc by Marc Jacobs er så fine! Min veninde Nicoline har lige købt dem, er slet ikke misundelig! Jeg tænker de måske slet ikke er så tossede at smide lidt penge efter, da man vel bare kan skylde dem, hvis de begynder at se brugte ud? Og så er de bare så enkle og fine. Hvad synes I om dem?

I really love these jelly sandals by Marc by Marc Jacobs. My friend has just bought them, and I'm so jealous! What do you guys think of them?

12 kommentarer:

 1. Jo de er rigtig fine.. Men min erfaring er med plastiksandaler at de både skærer og piver og så føles de bare så klamme på fødderne! Kan selvfølgelig være det bare er mig..

  SvarSlet
 2. Jeg kan heller ikke lade være med at tænke at de ville være ubehagelige at have på, især hvis der virkelig er varmt. Men fine er de!

  SvarSlet
 3. ej, de er ik lige min kop the.. Hvad sker der iøvrigt for plastik trenden?!

  SvarSlet
 4. De er super lækre! Men er enig, er de rare at have på?! Har selv haft kigget på et par plastik sandaler fra See by Chloé.

  SvarSlet
 5. Jeg kan ikke gøre mig enig i tidligere kommentare. Jeg købte selv at par plastik sandaler hos Asos for et par år siden. De var virkelig fantastiske at gå i, og den kølige plastik gjorde netop at de var rigtig gode at have på i varmen. Jeg kan stætkt anbefale materialet. Desuden er Marc's rigtig fede! Jeg kiggede selv på dem fra sidste sæson.
  /C
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. De bliver SÅ ubehagelige at gå i - tro mig, taler af erfaring! Desuden kan de ikke bare skyldes, plastikken får små ridser, og så ser de lige så brugte ud som et par almindelige sko..

  SvarSlet
 7. Har haft erfaring med et par jelly-sandaler, og hvis ens fødder bare sveder en smule, er de voldsomt ubehagelige at have på.

  SvarSlet
 8. Jeg er ikke til plastik, men købte et par i læder fra Nué i sommers, der ligner dem lidt..

  http://www.nuecph.com/shopexd.asp?id=3627

  SvarSlet
 9. Et lille tip: På Asos kan du finde et par Jelly sandaler fra French Connection til ca 240,-. De er pænere end disse og fåes i flere farver.
  Som du selv siger er det så smart at man kan skylle dem i løbet af sådan en varm sommer, så de ikke lugter af sure tæer. Jeg har lige selv smidt et par i kurven....

  SvarSlet
 10. Hehe, der er blandede meninger om disse sandaler hva'.. Det er godt at høre jeres meninger!

  Louise: Jeg har aldrig ejet et par, men kan da godt være du har ret.. Jeg tænker bare at disse ikke sidder så meget omkring foden, da der ikke er så mange remme.

  Sisse Lykke.: Ja, måske.. Don't know.. Ja, de er jo så fine!

  Islands of fashion: Haha.. Godt du er ærlig, jeg er dog vild med dem OG plastiktrenden!

  Lullumut: Ja, man skulle måske prøve en billig version først.

  Christina: Godt at høre Christina! Der er åbenart meget delte meninger om plastiksandaler i det hele taget. Haha..

  Anna: Hehe okay.. Hvor var dine fra?

  Anne Louise: Jeg tænker bare at disse er ret åbne og luftige?

  Anonym: Ej, de er godt nok også fine dem du har købt fra Nue!! Tak for link.

  Cæcilie: Tak for tippet. Fedt. Kan være man skulle prøve en billig version ud først :)

  SvarSlet
 11. Men hvad syntes din veninde om dem?

  SvarSlet
 12. Hvad koster de?

  SvarSlet