mandag den 21. februar 2011

Plastic obsession

Plastic clutches er ingen nyhed, men ikke desto mindre er jeg blevet ret hooked på at få fat i sådan en fin gennemsigtig taske. Carolina fra Fashion Squad viste den øverste tidligere i dag på sin blog, og jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at sådan en skal jeg da eje! Begge clutches er fra Ordning & Reda - er der nogle af jer, der har set dem i butikkerne endnu?

I've become quite fond of the idea of getting a transparent clutch like these ones. The first one belongs to Carolina from Fashion Squad and they're both from Ordning & Reda. Have any of you guys seen them in stores yet?

8 kommentarer:

 1. Ja, købte selv en i fredags. De har været i butikken et stykke tid mener jeg (:
  Jeg købte min i Ordning og Reda i Magasin i Lyngby, men de har dem helt sikkert også i Magasin på Kgs Nytorv. Mener jeg gav 90 for den der er nederst, så det er den billigste clutch længe og så er den jo så fed!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  SvarSlet
 2. De er super fede, men de er ikke lige noget for mig. Jeg ville i hvertfald aldrig gå med den på gaden eller bruge den i byen - her tænker jeg mest på sikkerhedsmæssige grunde. Når man render rundt på gaden med en gennemsigtig taske, hvor der både ligger pung, kamera, iphone mv. så kunne jeg forestille mig at chancen for at få den stjålet ikke ligefrem bliver formindsket ;-)
  /C
  http://walk22.blogspot.com/
  /C
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Louise: Fedt, tak for tippet. Det var da godt nok billigt. Jeg må et smut forbi Magasin :)

  Trine: Ja, ikke? :) Jeg må eje en!

  Christina: Du har ret i, at det måske ikke er den sikreste løsning, men på den anden side, ved de fleste, at der normalt er en pung i ens taske, om man kan se den eller ej. Det tror jeg nu ikke, at jeg ville tænke over, men du har da ret i, at det måske kunne virke fristende for de langfingrede :)

  SvarSlet
 4. Jeg er nok enig med læser-Christina, jeg ville simpelthen ikke bryde mig om, at andre kan se al indholdet af min taske.. både af private grunde, men især fordi nogle mennesker ER langfingrede.

  Til gengæld kan jeg godt se det fede ved taskerne egentlig :)

  SvarSlet
 5. Jeg har den nederste, og den købte jeg i efteråret sidste år i magasin på Kgs. Nytorv, og jeg vil tro de stadig har dem. Jeg har brugt min som makeup pung, men jeg overvejer at købe en ny som jeg kan bruge som clutch, for efter jeg har set det første billede på Fashion Squad's blog, er jeg helt hooked! :)

  www.amandabloggin.blogspot.com x

  SvarSlet
 6. ja de er super fede:)
  man kan b.la få den i deres egen butik . Den ligger i nærheden af Agnes

  SvarSlet
 7. Pernille: Fair nok. Jeg ville nok ikke tænke så meget over det, men mere over hvad jeg puttede i den. En tampax eller en gammel tyggegummipakke ville ikke være så fedt at gå og flashe. Haha!

  Amandabloggin: Godt at høre. Jeg må altså der forbi i morgen! Make-up pung er også smart at bruge den til, så skal man ikke rode rundt for at finde sin mascara :)

  Anna Lei: I nærheden af Agens? Jeg må lige google :) Vidste slet ikke de havde deres egen butik..

  SvarSlet