onsdag den 23. februar 2011

Clinique pore minimizer

Der er efterhånden flere af jer, der har spurgt om jeg ikke vil skrive lidt om mine makeup rutiner og om hvilke produkter jeg bruger. Jeg vil starte med at fortælle jer lidt om disse små cremer fra Clinique, da jeg synes de fortjener deres helt eget indlæg.

Jeg opdagede den lille af dem, "Pore minimizer instant perfector", første gang hos en veninde for ca. fire år siden, og siden da har den været fast inventar i min makeup pung. Den går ind og gør porerne nærmest usynlige og får huden til at se meget jævn, ensartet og mat ud. Man bruger kun meget lidt af gangen og påfører det i T-zonen. Man kan slet ikke se, at man har noget på huden, derimod ser huden bare naturlig og pæn ud.

Den anden creme "Pore minimizer refining serum" er også god, men kan altså ikke leve op til den lille af dem. Den går mere i dybden og man opnår en effekt over lang tid, hvorimod den lille af dem virker med det samme.

Det er ikke fordi jeg selv lider af synlige porer eller noget i den stil, men uanset hvad bliver min hud bare pænere af den og føles meget glat. Den findes også i en udgave der hedder "T-zone shine control" som er tilegnet fedtet hud. "Pore minimizer instant perfector" er ihvertfald klart et af mine yndlingsprodukter!

Several of you guys have asked questions regarding my makeup routines. I'll start to tell you a little about one of my favorite products in the whole world, Clinique pore minimizer instant perfector. When you apply it to your skin it gets so much smoother and your pores gets much more smaller. It really makes your skin looks more even. Clinique pore minimizer refining serum is also a very good product, though it takes some time before you'll see a result.

12 kommentarer:

 1. Hvor meget koster den ca.
  //johanna
  johannadalland.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvad koster de to?

  SvarSlet
 3. De lyder jo fantastiske. Hvad er priserne på dem? :-)

  SvarSlet
 4. Hvad koster sådan et lille vidunder? :)

  SvarSlet
 5. Rigtig fint indlæg. Dejligt med nogle anbefalinger! Hvad koster pore minimizer sådan ca.? :)

  // Emma
  www.emmamartiny.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Aj hvor perfekt at du lige postede det her indlæg! Jeg er desværre ejer af nogle ret synlige porer, og de kan ikke dækkes optimalt med concealer. Jeg har lige købt nogle clinique produkter, som jeg syntes er super gode og skulle til at investere i flere, men jeg ville først lige lave lidt research så det her var som sendt fra produkt-himlen! :)

  SvarSlet
 7. de produkter er da udgået, er de ikke? :)

  SvarSlet
 8. Jeg kan se at man i hvert fald kan købe dem på strawberrynet.com til ca 200 kr. pr. stk.

  Mit spørgsmål er hvordan den er under makeup? Er den ikke lidt spildt hvis man bruger foundation ovenpå?

  SvarSlet
 9. Johanna & anonym & Lullumut & Emma: De koster vist begge omkring 170.

  Amandabloggin: Hvor er det bare godt at høre! :) Så tror jeg bestemt du ville blive glad for den! Jeg ville prøve den lille, hvis jeg var dig.

  Anonym: Så vidt jeg ved, kan de stadig købes. Jeg købte da den lille igen forleden dag i Matas.

  Linelu: Ja, man kan også købe dem på diverse hjemmesider, men tror de koster omkring 170 kr i Matas.
  Jeg bruger ikke selv foundation, både fordi jeg ikke bryder mig om at have det på, men også fordi jeg ikke synes, at det er nødvendigt, når jeg bruger denne. Det er jo en smagssag. Jeg bruger selv noget solskinspudder ovenpå. Du skal mere se den lille creme fra Clinique som en god base for at få din hud til at se pæn ud.. For det gør den virkelig! Så man kan sagtens bruge make-up udenpå den.. Hvis du bruger foundation skal du først smøre det på og derefter "pore minimizer instant perfector", så din hud ikke skinner.

  SvarSlet
 10. Mette Christiansen24. februar 2011 kl. 13.41

  Hej med jer.
  Jeg vil bare sige at de kan købes på www.nicehair.dk - mener de koster omkring 119 kr. :-)
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 11. det skal jeg have fat på.. jeg har en del ved kinderne som jeg ikke kan få væk.. vil helt sikkert prøve det her :)

  SvarSlet
 12. Mette C.: Fedt med et godt tip! Tak..

  Leaves you wanting more: Jeg er ihvertfald afhængig af den!

  SvarSlet