søndag den 6. februar 2011

Flashback


Hej allesammen! Tak for jeres opbakning i forrige indlæg! Det betyder mere end I ved. Min søde hund fik det desværre ikke bedre, så det endte med, at vi mistede hende. Det er meget hårdt, hun har været min bedste ven gennem de sidste 15 år, men det var den rigtige beslutning. I dag har jeg siddet og kigget mine gamle billeder igennem og faldt over disse fra Santorini i sommers. Jeg kan næsten ikke vente til det bliver varmere!

Hi everyone! Thanks for your support in the previous post! It means more than you know. My dog was unfortunately not getting any better, so it ended up that we lost her. It's really hard, but it was the right decision. Today I've been looking through my old pictures and stumbled upon these from Santorini. I can hardly wait for summer!

20 kommentarer:

 1. er ked af at høre det med din hund!!
  fantastiske billeder! xx

  SvarSlet
 2. Det er hårdt at miste husdyr, selvom man umiddelbart ikke skulle tro det. Har selv sagt farvel til 3 katte (den ene havde jeg fra jeg var 6 år til 24 år). Men det er også vigtigt, at de ikke går rundt og har ondt, så ja, det var den rigtige beslutning. Håber ellers du er ok :-) Synd du gik glip af CFW og Bestseller modeshowet.. Dejlige billeder - jeg vil også have sol og varme :-)

  SvarSlet
 3. Det gør mig rigtig ondt, at hun ikke klarede den :'( Men så længe det var det rigtige der skete :)

  SvarSlet
 4. Stakkels dig-det er simpelthen det værste når man må skille sig af med sin hund. Selvom det "bare" er et kæledyr er det som du selv skriver ens bedste ven-de er der altid lige meget om man er sur eller glad.
  Sender dig en masse kærlig tanker..
  /Jane

  SvarSlet
 5. Tror aldrig jeg har kommenteret før, men følger dig via bloglovin og har gjort det de sidste 6 måneder cirka. Er vild med din blog - jeg elsker at dine indlæg varierer og at du bruger så mange billeder :-) Og de her billeder er fantastisk!!!!! Virkelig skønne og... ja, bare lige hvad jeg havde brug for at kigge på :-)
  Det gør mig ondt med din hund! Der er ikke noget værre end at se dyr lide, så jeg er også sikker på at det var det bedste for ham/hende...

  Ps den buksedragt du har på, på nederste billede er vildt flot! Kan godt huske et andet indlæg med den - men kan ikke overskue at skulle finde det, så kan du fortælle mig hvor den er fra?

  /Ninette :-)

  SvarSlet
 6. Tænker på dig i denne svære situation. Det er ikke let at komme igennem, er glad for at du kan se det var den eneste udvej, selv om det er meget meget hårdt.
  Take care...
  Kh Henriette

  SvarSlet
 7. Fantastiske billeder! Sidsel og jeg var også på Santorini i sommers.. :) Det er et dejligt sted.

  Ked af at høre om dit tab.

  SvarSlet
 8. Hej. Er ked af at høre om din hund, men ja, 15 år, så har hun også gjort det godt, selvom det er hårdt... Mistede selv min skønne schæfer for 4½ år siden, han blev kun knap 10 år, men fik kræft.... Nu har jeg endelig fået min en ny, denne gang en snehvis schæfer-tæve, som er skøn :-)
  Santorini ser skøn ud, har selv været der et par gange for nogle år siden. Boede i Kamari, men drønede op til Oia for at se den fantastiske solnedgang. Det får en til at værdsætte muligheden for at rejse, leve og elske :-) Både mennesker og dyr :-)

  SvarSlet
 9. Dejligt du er tilbage og hvor er det trist med din hund. Jeg har en gang selv måtte beslutte det samme og det eneste der trøstede mig, var at jeg kunne befri den for dens lidelser, selvom det var noget af det sværeste jeg har måtte gøre, så forstår dig så godt.
  Meget fine billeder og der ser fantastisk ud...

  SvarSlet
 10. Jeg er så frygtelig ked af at høre, at du har måtte sige farvel til din dejlige hund! Jeg oplevede det samme for nogle år siden, og det var forfærdeligt, så jeg forstår virkelig godt, hvordan du har det. Sådan en hund får bare den største betydning for en, og det er et rigtige forfærdeligt tab. Håber virkelig du holder humøret højt og husker din hund for alle de gode, raske år.

  Rigtig fine billeder du har samlet, jeg glæder mig også til sommer :)

  /Anna

  SvarSlet
 11. ej hvor er jeg bare ked af at høre om din lille hund :'( fik helt tårer i øjnene, ved bare hvor meget mine 2 små hunde betyder for mig.. fik selv at vide af dyrlægen i mandags at min den ene på 2 år ikke havde mange år tilbage uden smerter, pga. dårlige knæ. puha det er den værste besked at få. føler med dig

  SvarSlet
 12. Åh det er så hårdt... Noget af det allerværste. Mange klem og tanker E

  SvarSlet
 13. Jeg er ked af at hører at din hund ikke fik det bedre.
  /Camilla

  SvarSlet
 14. Beautiful Photos!!! I'm so sorry about your dog... I can't even think about it, because I have a little poodle .She is still very young but I'm so obsessive about her...

  WWW.RENEBRAUN.COM

  You are welcome to visit my blog too :)) Kisses:))

  SvarSlet
 15. Åh nej, jeg er ked af at høre hvordan det endte med din kære hund, men så længe i føler det er den rette beslutning, så skal det nok gå alt sammen. Det er hårdere end man lige går at tror, det at miste et dyr, eller ja som du siger, sin bedste ven. Håber i har det godt og kommer glade ud på den anden side.
  A.

  SvarSlet
 16. Billedet med hunden, hvor har du redigeret det henne? :-)
  Rigtig fin blog, er blevet fast læser :))
  - Amanda, xoxo

  SvarSlet
 17. Billdet med hunden, hvor har du redgiret det henne? :-)
  - (Er forresten rigtig ked af at høre hvad der er sket).

  Rigtig fin blog, er blevet fast læser :))
  - Amanda, xoxo

  SvarSlet
 18. Er ked af at du har mistet din hund. Har selv mistet en hund tre gange...

  - Dejlige billeder. Kunne godt tænke mig at få af vide hvor dine bukserdragter er fra, de er jo ekstremt fede! Er det sådan at du har en svaghed for dem? ;-)
  Følger din blog. xx

  SvarSlet
 19. Igen tak for alle de søde ord. Hver eneste kommentar betyder SÅ meget! Det er dejligt, at I forstår hvordan det er..

  Lullumut: Ja, det er det virkelig! Det er det bedste, når de ikke har det godt mere, men stadig ikke sjovt! Det var også lang tid, du havde din ene kat! Man får sådan en specielt forhold til dem.

  Jane: Tak. Ja, og hunde er i det hele taget bare altid glade og bærer aldrig nag. Fantastisk dyr!

  Ninette: Tak for rosen, det er så rart at høre! Dejligt med en kommentar også :) Og tak for støtten.. Buksedragten på det nederste billede er fra Suncoo.

  Lasse: Tak Lasse. Jeg kan faktisk også godt huske, at jeg har set billeder på jeres blog derfra! Lækkert sted :)

  Christina: rart at du forstår det.. Så ved du jo lige hvordan det er.. Men det lyder da dejligt, at du nu har fået en ny. Synes ellers det er skældent man ser hvide schæfere. Ja, den var jo så flot den solnedgang i Oia. SJovt at høre du har været der.

  Anonym: Puha ja, det er altså en hård beslutning også selvom det er den rigtige.

  Leaves you wanting more: Det er jeg også rigtig ked af at høre, og så er den kun to år. Man vil jo gøre alt for de søde små venner. Gåber det bedste for dig og tak for støtten.

  Emily Salomon: Tak for støtten, dejligt med en hundeven der forstår det :)

  Rene Braun: Thanks for your sweet comment. It's like your best friend in the whole world :)

  Amanda Bahl: farverne og skyggerne er redigeret lidt i Photoshop, så de blev lidt mere vintage agtige at se på. og tak for rosen.

  Line-Malou: Ja, det er slet ikke sjovt. Puha tre gange, det lyder hårdt. Buksedragten med de lange ben er fra Nell by SJ købt på et loppemarked og den med korte ben er fra Suncoo. Hehe ja, jeg er ret glad for buksedragter :) Godt gættet..

  SvarSlet
 20. Sikke fine billeder fra Santorini - nu glæder jeg mig endnu mere, vi har lige bestilt 10 dage i juli...
  Hvor er det trist med din hund - kender det kun alt for godt, det er jo ens lille barn...
  Er helt vild med alt dit tøj fra de her billeder, så du må lige sige til hvis du sælger ud af garderoben ;)
  Hvor er den lille buksedragt fra og skjorten med de oprullede ærmer du har på til shorts'ne?
  Er "follower" til din blog og er allerede helt vild med den...

  SvarSlet