søndag den 17. oktober 2010

Ebay ear cuff

Så kom øreringen fra Ebay. Jeg synes den er super cool og føler mig lidt rock chick-agtigt, når jeg har den på :) Den er rigtig nem at tage på og bliver siddende hvor den skal. Den koster kun ca. 43 kr. inkl. porto og kan købes her.

My earring from Ebay has just arrived. - Love it! I'm really fond of it and I feel a little rock chick wearing it. It's really easy to put on, costs $7.75 and is available here.

12 kommentarer:

 1. ej jeg glæder mig endnu mere til at modtage min nu! det må da være snart da jeg købte samme dag som du postede om den :) ja faktisk i samme sekund ;)

  SvarSlet
 2. Du kan godt glæde dig :) Den er super fin.. Ja, den må da komme snart så..

  SvarSlet
 3. uhhh, hvor er den bare fin.. tror vidst jeg igen må ind og bruge penge ;) !

  SvarSlet
 4. De rigtig fede :-)

  http://wwwjadorefashion-nour.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Gud hvor er den fed:)!!!
  /Gunilla

  SvarSlet
 6. Ej hvor er den fed! Jeg købte den også fem minutter efter dig, så mon ikke min også snart er her. Tak for en fed blog :-)

  Welovefashion-sissec.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Tror du det vil være for meget med en i hvert øre ?

  SvarSlet
 8. Ja, jeg tror også det ville se fedt ud med en i hvert øre, hvis man undlader at tage andre smykker på. Har også selv overvejet det :)

  SvarSlet
 9. Det er nok et lidt mærkeligt sted at skrive.. Men jeg har stadig ikke modtaget min, selvom det er flere dage siden du har modtaget din? Er der andre der ikke har modtaget deres?

  Det er første gang jeg har handlet over ebay, så hvad gør man så nu? Ved jo du køber meget over ebay, Christina. Så tænkte du måske ved hvad man skal gøre?

  SvarSlet
 10. Den skal nok komme.. Bare giv det nogle dage! Det er forskelligt hvor længe der går, før sælger sender pakken. Jeg er helt sikker på den nok skal komme. Jeg har altid modtaget mine pakker..

  SvarSlet