onsdag den 3. februar 2010

This is why I'm growing out my hair


Ser det ikke bare fantastisk ud med sådan en lang, tilfældig fletning? Tror jeg må i gang med at spise nogle vitaminpiller, så min hår kan vokse lidt hurtigere.

I love this picture! She looks so gorgeous and that braid just looks fantastic!

Source: miamipeach

9 kommentarer:

 1. Du kunne vel ikke tilfældigvis lige fortælle hvilken vitamin der får håret til at gro hurtigere så? For så ved jeg da godt hvad jeg skal ud og investere i hehe xD

  SvarSlet
 2. jeg ved ikke om du får besked om, når der er beskeder i de gamle indlæg, så vil bare lige sige jeg har lagt en kommentar og et spørgsmål i den med din bolig, hvor du har fået nyt hay 'dørgardin'. :)
  ´mange hilsner caroline

  SvarSlet
 3. haha det ville være fantastisk. tror jeg må ned og kigge på apotheket. :)

  Hej Caroline.
  Det har jeg slet ikke set. Jeg kigger lige..

  SvarSlet
 4. Hej igen Caroline,
  Jeg kan se, at jeg har svaret dig :) du kan se indlægget her:
  http://passionsforfashion.blogspot.com/2010/01/mit-nye-hay-forhng.html#comments

  SvarSlet
 5. jamen havde sendt et til :P men det er lige meget. det kan være det ikke nåede frem. det var bare omkring det link du sendte. :) Har du erfaring med at købe så store ting over ebay og ved du om det er for en eller fire? for hvis det er for fire er det godt nok billigt og kan ikke helt forstå det :) håber du kan hjælpe. Mange hilsner.

  SvarSlet
 6. Nå for søren. Tror ikke det er nået frem så.. Kan ihvertfald ikke finde det. :) - Anyway vil meget gerne hjælpe dig. Jeg købte selv 6 stole gennem den sælger og de bliver leveret i to kæmpe store kasser, hvor man får sædet og understellet særilt, men de er meget lette at samle, da der kun skal fire skruer i og der medfølger en umbraconøgle. Man betaler ikke told, da det er fra England det bliver sendt. Men det er som sagt en reproduktion, men de er virkelig fine og i meget lækker kvalitet. - synes de ligner de originale på en prik. Jeg kan ihvertfald ikke se forskel. Måske ryggen er lidt højere, jeg ved det ikke. Prisen er for 4 styks. Jeg gav 3000 kr for 6 stole inklusiv porto. Det er nemlig super billigt! Skriv endelig igen, hvis du har brug for mere hjælp.
  God aften :)

  SvarSlet
 7. Tusind tak :D dejligt med hurtigt svar og hjælp til en hjælpeløs ;) Jeg troede helt sikkert det var de ægte. Hold da op de ligner!

  SvarSlet
 8. Det var så lidt. Det ligner rigtig meget ja! Er ihvertfald super glad for mine.

  SvarSlet