tirsdag den 16. februar 2010

Vila jersey bukser - haps!

Charlotte bag bloggen CharlotteD gav et tip om at disse bukser fra Vila kan købes på Asos. Husk rabat koden ASOSINSTYLE stadig giver 20%. De er udsolgt i diverse Vila butikker, så hvis det frister kan de købes her.

Charlotte behind the blog CharlotteD gave a hint about that these soft trousers from Vila is available on Asos. Remember to make use of the voucher code ASOSINSTYLE to get 20 % off. Get them here.

7 kommentarer:

 1. Jeg overvejer dem sååå meget! Men har du ideer til, hvad man kan bruge til dem? :)

  SvarSlet
 2. jeg tror at jeg minder meget om dig størrelses mæssigt.. hvad ville du tage dem i xs.. s?? jeg er lidt i tvivl..

  SvarSlet
 3. Hej Marie,

  Jeg har også lige købt dem. Hovsa. En god idé er at sætte kursen om til pund før man betaler, da der er lidt at spare der også. Jeg gav 186 inkl. porto ved brug af koden. Super billigt! Jeg ville bruge dem som på billedet til en løs top og stiletter og evt. en fed sort blazer. Eller også med et par flade sandaler til sommer, en hvid tank top og en masse sølvsmykker. Der er mange muligheder. De kunne også være fine til en sort blondetop/bluse for at skabe lidt kontrast.

  Jeg har taget dem i en s. Jeg bruger normalt 36 eller 25/26 i jeans, så tror en s vil passe.

  Hav en god dag.

  SvarSlet
 4. Tak for tippet! :)
  Men hvordan bruger man discountkoden? Jeg har aldrig kunnet finde ud af det...

  SvarSlet
 5. Var så lidt. Du lægger bukserne i kurven og går til "Proceed to checkout" dernæst logger du ind og så kommer det op, hvad du har bestilt inkl. porto osv. længere nede på siden i boks "nr. 4" står der "Enter discount code" og der skriver du så bare ASOSINSTYLE og trykker update, så sker det automatisk. Håber det halp, ellers skriv igen.

  SvarSlet
 6. Tusind, tusind, tusind tak! Jeg sparede lige en hel del penge - og brugte også dit tip om at købe i pund - tak! Stor hjælp! :)

  /whowantsfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Fedt! Var så lidt. Glad for jeg kunne hjælpe.

  SvarSlet