tirsdag den 9. februar 2010

Queen's Wardrobe


Faldt over denne hjemmeside for nylig. De har rigtig mange fine ting og sager og er specielt vild med denne jakke - find den her. Dog koster den 1000 kr, men fin er den! Har ikke prøvet at bestille noget derfra før. - Er der nogen af jer der har erfaring med det?

I stumbled upon this homepage a few days ago. I'm especially crazy about this jacket - get it here. It costs $149, so it's a bit expensive. Do any of you have experience with ordering something from Queen's Wardrobe?

10 kommentarer:

 1. De har også mange fede tasker, men er bare heller ikke sikker på at bestille noget fra hjemmesider jeg ikke kender. har du prøvet at bestille noget fra http://www.shopbop.com ?

  SvarSlet
 2. Nej, det har jeg ikke.. Men har godt hørt om den før. Mon ikke det fungerer meget godt?

  SvarSlet
 3. Ej hvor er den flot!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Uh-oh...you have basically just shown me the trench-inspired coat of my dreams. While I thank you...my wallet sooo does't!! ;) And I have heard of Queen's before through cocorosa's blog (mypreciousconfessions.blogspot.com), maybe worth popping over there and asking?

  SvarSlet
 5. :) You're welcome. It's just amazing! Thanks, I'll try to ask her then.

  Goodnight :) zzzz...

  SvarSlet
 6. Hej christina.
  Er også selv vild med Queens Wardrobe. Jeg modtog en blondekjole og en fake knit cardigan derfra i sidste uge. Det bliver sendt fra Korea og derfor er varene jo også derfra sikkert. Materialet var en smule mere "cheap" at se på end på billederne, men det kunne have været værre. Det var nogle fine ting ellers. Jeg bestilte for ca 1000 kr og fik 230 kr told på. Alt i alt var jeg tilfreds :)

  SvarSlet
 7. Hej Millesmishmash,

  Tak for tippet. Det er jeg glad for at høre. Dog lidt ærgeligt materialet ikke levede helt op til forventningerne. Godt at høre det fungerer. Hav en god aften.

  SvarSlet
 8. Når jeg trykker på linket, kommer jeg ind på en side, der siger, at webstedet nægter at vise siden. Dette gælder også for queenswardrobe.com. Kan i stadig komme ind på siden?

  SvarSlet