onsdag den 10. februar 2010

Lækker sweater

Faldt over denne lækre sag på Ebay. Ville være fed uden på en læderjakke. Kan købes her til ca. 260 kr. inkl. porto.

I found this nice, chunky sweater on Ebay. It would look great in combination with a leather jacket. - Available here for $50.

5 kommentarer:

 1. eeej du kan bare finde de lækreste strik på e-bay. Jeg vil godt nk gerne eje denne, men er en kylling med det der e-bay.

  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej! Hvor er den fin. Måske en anelse for lys i farven til min vinterblege hud, men alligevel.

  Ville egentlig smide kommentaren for at sige at jeg synes det er rigtig dejligt at du poster så mange Ebay-fund. Jeg har selv lidt svært ved at finde rundt på siden, så de ting du viser her er en stor hjælp!

  SvarSlet
 3. Det var da så lidt :) Er glad for I synes om mine Ebay-posts - selvom der nogengange går lidt Ebay i det. Og Katja, du skal da bare springe ud i det, jeg har kun haft positive oplevelser med det. En god idé er at skrive det skal sendes som en gave ("gift") på 10 dollars. Så bliver den som regel ikke taget i tolden. Har jeg ihvertfald ikke været ude for.

  God aften :)

  SvarSlet
 4. Dn Ebay-posts er geniale. Din blog er en af din mere brugbare jeg har fulgt. Elsker at du deler dine fund med os andre. Tusind tak for en dejlig blog.

  SvarSlet
 5. Hej
  Jeg ved det er lidt sent at spørge, men jeg har først lige set dit indlæg med denne super skønne sweater, og jeg må bare eje den!!! Nu er annoncen på ebay jo lukket, så jeg kan ikke finde den, men jeg tænkte på om du måske kan huske, selvom det er længe siden, hvem der solgte den eller hvad du søgte på eller et eller andet, der kan hjælpe mig i jagten på den, for nøj hvor er den fed! :)

  SvarSlet