tirsdag den 2. februar 2010

On the blue spot

Er der noget der hedder vinterdæk til cykler!? Det kunne jeg ihvertfald godt bruge, man skøjter jo rundt på cyklen, som Bambi på glatis. Dette er hvad jeg har på i dag: sweater Zara, kjole Mango, tights H&M, støvler fra Paris og hjemmelavet halskæde.

This is my outfit today: sweater Zara, dress Mango, tights H&M, boots from Paris and homemade necklace.

8 kommentarer:

 1. AMAZING LOOK! YOU'RE SO PRETTY!! *_* LOVE YOUR SHOES AND YOUR CARDIGAN!

  SvarSlet
 2. Thank you very much! I'm glad you're following my blog. I'll go to bed. Goodnight :) zzz..

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså bare fint med de prikkede strømpebukser, jeg har ladet mig indspirrer og selv købt nogle. Nu mangler jeg bare en sort trøje/kjole til at have udover, for har kun sådan nogle tætsiddende toppe/trøjer, som stopper lige unden numsen, og det sender jo hurtigt et forkert signal med de strømpebukser inden under og ødelægger looket. Men jeg kan bare ikke finde nogle trøje/kjole (som f.eks. den du har på her), har du nogle ideer til hvor jeg kan købe det? Og hvor er din egen fra?

  SvarSlet
 4. Mange tak. Ja, altså jeg bruger ofte mine Samsøe samsøe langærmede kjoler til. I Illum kan du købe to for 400 og de er virkelig gode til alt muligt. har den på i nogle af de nyere indlæg. Men ellers har jeg også set en del i H&M. Den jeg har på her er fra Mango og den er faktisk ikke så stram, men synes det ser fint ud. :)

  SvarSlet
 5. neeeeej, har lige opdaget din blog og er helt vild med den! Hvor lang tid er det siden du har købt den sweater?? tror du evt. man stadig kan købe den?? :)
  knus

  SvarSlet
 6. hold da op. Jeg er fuldstændig forelsket i den sweater. God køb!! :)

  SvarSlet
 7. Tusind tak Sally. Det sætter jeg stor pris på! Jeg ved faktisk ikke, om de stadig har den, den er ikke specielt gammel. Har måske haft den 1½ måned?! Ellers prøv at kig på Trendsales.
  Godnat :)

  SvarSlet
 8. Tak skal du have :)
  - Det prøver jeg!

  SvarSlet