torsdag den 25. februar 2010

Lumberjack shirts

Mangler du en skovmandsskjorte, kan den købes her til kun 70 kr inkl. porto. - Og så bliver den sendt fra England, så der er 100 % ingen told at betale. - Billigere bliver det ikke! Jeg tror den blå kunne være ret fed under en læderjakke med et par stramme jeans til og et par rå, sorte støvler. Hav en skøn torsdag allesammen.

If you'd like a lumberjack shirt, it's available here for only £5. And if you live in Europe you'll pay no duty as it's sent from England. Have a lovely thursday everybody!

14 kommentarer:

 1. De er rigtig fede! Vildt billigt, det er næsten for billigt til ikke at købe en :D
  http://fierceogfattig.blogspot.com/2010/02/mine-svar-pa-dine-sprgsmal.html

  SvarSlet
 2. Ja, du har ret - det er næsten for billigt til at lade være. Haha.

  SvarSlet
 3. Wow, de er sgu for fede! Jeg tror der må ryge en hjem til mig! ;)

  SvarSlet
 4. Ja, spring ud i det :) Synes også de ser ret lovende ud.

  SvarSlet
 5. Åhh - Jeg elsker dine e-bay links... du finder altid så mange gode ting vi andre kan nyde godt af :) Det er skønt når man ikke lige selv er en ørn på e-bay endnu! :)

  SvarSlet
 6. LOVE THESE GRUNGE SHIRTS!! LOVE LOVE LOVE

  http://theminetteissue.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Jeg elsker elsker elsker dine ebay indlæg :D Keep em coming !!!

  - Hanne !!

  SvarSlet
 8. Jeg ELSKER dine ebay indlæg.. Men jeg er desværre heller ingen ørn derinde :D Jeg tænkte på om du ikke ville lave en e-bay guide.. Hvorfor er der f.eks. flere forskellige ebay sider? Hvordan byder man på en varer hvor de har flere forskellige størrelser (hvordan får de ens størrelse af vide)? Hvordan ved man hvad man skal byde når man ikke kan se hvad andre har budt (på dem hvor man både kan købes til en fast pris eller man kan byde)? Og i det hele taget bare sådan en all around guide :) Har brug for hjælp :D !!!

  - Tine..

  SvarSlet
 9. Elsker altså også dine ebay indlæg :-) ja generelt er din blog bare fantastisk og super inspirerende! Keep up the good work :-)))

  SvarSlet
 10. Tusinde tak for dine E-bay indlæg. Jeg venter i øjeblikket på den grå stjerne sweater du viste for et lille stykke tid siden :o)

  -kathrine

  SvarSlet
 11. Tusind tak for jeres søde kommentarer! Så vil jeg da bare blive ved med at poste Ebay links :) Godt med noget positiv repsons. Jeg skal nok prøve at stable en Ebay guide på benene snart.
  Kathrine: Fedt du købte sweateren - du må lige skrive hvordan den er.

  SvarSlet
 12. Jeg har lige fået min (i grå) hjem! Den er superfed og med rigtig flotte detaljer, og så kan man da godt sige, at det er en overkommelig pris ;-)
  Mange tak for at have vist den!

  SvarSlet
 13. de er superfede! kan man stadig købe dem?

  SvarSlet
 14. Hvor kan man stadig få den? og hvilken model er det?

  SvarSlet