søndag den 7. marts 2010

Lace socks

Jeg har længe gået og tænkt på at det til sommer ville se rigtig fint ud med et par blondesokker i skoene som på billedet - ligesom dem man havde, da man var lille. Min storebror var knapt så begejstret og kaldte dem "Always med vinger", men jeg har nu altid synes, de var ret så fine! Så jeg gik i gang med at lede på Ebay, og her er de! Hvad synes I?

I've for a long time thought about wearing lace socks in combination with my shoes this Summer - It reminds me of the 90'ties being a child. So I started my Ebay search and here they are! What do you think?

Billede lånt af Anch[709]

6 kommentarer:

 1. ...synes de er rigtig søde; går måske lige lidt for højt op på benet til min smag, men rigtig fine sammen med canvas-sneakers:) ...minder mig om utallige familie-komsammener hvor min storesøster og jeg var i matchende outfits. Hende i kjole, jeg i nederdel og bluse - altid i samme stof og altid med små blondestrømper. Indtil jeg var 6 eller sådan noget:) ømt syn!

  SvarSlet
 2. Haha hvor FEDT! Det lyder sjovt.. I har været et fint par :)

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. De er godt nok fine!
  Super god ide med canvas-sko, da de er lidt mere rå, men det får så kontrast med de girly sokker. Vil helt klart prøve ideen ud selv!
  - maja.
  http://majaravn.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. They're lovely... I would've gone for'em!

  http://www.theworldslast.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Ja, synes også de er ret fine. Tror også det kunne være cool til et ellers lidt råt outfit.

  SvarSlet
 6. Sådan nogle vil jeg også ha!

  SvarSlet