mandag den 8. marts 2010

I've falled in love...

...With this amazing maxi dress! Er den ikke bare fantastisk? Synes virkelig den er flot. Den er tilbagebestilt og forventes desværre først at komme 24. maj. Mon man bare skulle sy en selv noget lignenede? Den ville jeg bestemt ikke have noget i mod at eje! Køb kjolen her. By the way undskylder jeg den sløve blogging i dag, men har super travlt med skolen, bliv hængende - det bliver bedre!

...With this amazing maxi dress! Isn't it just amazing? I really think it's b-e-a-u-t-i-f-u-l! I wouldn't mind owning it! Perhaps it's possible to create one similar yourself? Get the dress here. Btw I'm sorry for my lazy blogging today, but hang on - it's getting better!

10 kommentarer:

 1. Den er smuk!  http://sippli.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Den er smuk!!!
  Men hvad koster den? Er jeg den eneste der er dum nok til, ikke at kunne se det?? Hehe.

  /S

  SvarSlet
 3. Jeg er også helt vild med den!
  Den koster 78 dollars, men så kommer der porto oveni og højst sandsynligt også told, så den sniger sig nok op på de 600-700 kr. Så lidt smådyrt, men super fed!!!!

  SvarSlet
 4. ...altså hvis man bare finder noget stof i en fin farve og med et fedt print (hvorfor har vi ik en "moods" forretning i DK???) så er den super simpel at lave! synes også 600-700 er lidt pricy, men gud hvor er den smuk :)

  SvarSlet
 5. jeg er vild med "bryststykket" det ser så fint ud. og så til et par flotte brune skuldre til sommer. ahhhhh!

  C

  http://theworldofc.wordpress.com/

  SvarSlet
 6. Jeg er da bare SÅ klar på et DIY projekt :) Jeg har maskinen og kender jo en skræder som med garanti gerne vil assistere, da hun helt sikkert også gerne vil eje en ;)

  http://casalicious.wordpress.com

  SvarSlet
 7. Hejsa Christina

  Hvor sjovt, at du er faldet for den maxi dress. Til mit indlæg om kjolen var der en sød læser, der i sidste uge lige advarede mig om tolden... Nogle gange kan man være uheldig, men jeg har været heldig på Victoria's Secret, hvor pakken ikke er blevet taget i tolden. Jeg ved dog ikke, hvor meget tolden er, men tager glædeligt chancen med sådan en lækker sag:-)

  Tina

  SvarSlet
 8. Ja, det burde da være muligt ikke? Den er GUDESMUK ja! Er helt vild med den.

  Og ja, det må vi gøre Søs, den er jo Så fed.

  Tina: Tak for tippet med tolden. -Måske det bare ikke er alt der bliver snuppet. Man har jo lov at være heldig. :)

  SvarSlet
 9. Aij, så hold lige øje med mig - jeg kommer til at lave dem snart ;-)

  /Linda
  bruunbybruun.blogspot.com

  SvarSlet