onsdag den 10. marts 2010

Jersey trousers dyr vs. billig

Fra venstre øverst: T by ALexander Vang 900 kr, American Vintage 500 kr., Baum und Pferdgarten 1000 kr. Find dem på Youheshe. Fra venstre nederst: Vila 200 kr, Asos 205 kr, Asos 205 kr. Btw har jeg været forbi Jagtvej 199 i dag for at tage nogle billeder, så hold øje senere i dag.

From the left: T by Alexander Vang, American Vintage, Baum und Pferdgarten, Vila, Asos & Asos. Btw I stopped by Jagtvej 199 and took some pics I'll post later today.

10 kommentarer:

 1. They all look so nice comfortable. I love those from Vila.

  http://theworldslast.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Nu bliver jeg altså nødt til at eje dem fra Vila, også selvom asos-koden ikke virker længere.. :) Skal lige høre dig hvilken str. du har dem i og hvilken str. du normalt bruger i bukser (lige for at sammenligne) Hvis det er noget man må spørge om :) hehe

  SvarSlet
 3. You're right. I bought the ones from Vila and they're available on Asos as well. :)

  SvarSlet
 4. Brug koden SIRENEASOS, den giver også 20%. Jeg tog dem i str small, hvilket jeg også bruger normalt.. Jeg vil sige - hvis du svinger mellem to størrelser skal du tage den mindste af dem.

  SvarSlet
 5. okay.. super.. så hvis man er en 26 i jeans er det nok også en str. small :) Tak for koden.. Så skal der købes bukser.

  SvarSlet
 6. Ja, det vil jeg tro. Jeg bruger selv 25-26, så det er nok det samme.

  SvarSlet
 7. Hej jeg håber meget der er en der kan hjælpe mig, jeg er faldet pladask for de grå jersey bukser fra American Vintage,som jeg har set på youheshe, men da jeg gik ind for at bestille dem i går, var de udsolgt, og jeg kan ikke finde dem andre steder, er der nogen der ved hvor de kan købes?

  SvarSlet
 8. De er også super fede. Hvis jeg var dig ville jeg ringe til American Vintage og høre hvor de forhandles.

  SvarSlet
 9. Det vil jeg prøve tak for hjælpen.

  SvarSlet
 10. Hej igen, jeg skrev tidligere omkring American Vintage bukserne, ved du hvor man kan ringe hen? Da mærket er fransk har jeg ikke kunne finde noget forhandler nr. på forhånd tak.

  SvarSlet