onsdag den 10. marts 2010

Jagtvej 199


Her er lidt billeder fra skattekisten på Jagtvej 199! Jeg vil vove at påstå, at det er en af de fedeste second-hand butikker i Kbh og med rimelige priser. De har alt fra skovmandsskjorter (to for en hund), pailletjakker, stonewashed jeans, bustier toppe, de fedeste jumpsuits (se bare de nederste billeder), overdådige gallakjoler, smykker og meget mere. 

De  køber store partier hjem fra NY og mange andre steder, så det er langt fra gamle aflagte H&M bluser der er at finde. - Butikken er klart et besøg værd, og så er man samtidigt med til at støtte et godt formål, da overskuddet går til børn i Afrika. - Butikken har samlet penge nok ind til at der blandt andet er blevet købt en majsmark på størrelse med 10 fodboldbaner. Man kan også blive medlem af Jagtvej 199 på Facebook ved at klikke her og derved få deres nyhedsbrev om nye varer osv.


As I mentioned earlier I visited Jagtvej 199 today - a fabulous second hand shop in Copenhagen. It's like walking into a treasure chest filled with gorgeous sequin jackets, jumpsuits (see the pics above), lumberjack shirts, stonewashed jeans etc. And at the same time you support a good cause by buying something while the profits goes to African children. You can become a member of Jagvej 199 on Facebook right here and receive a newsletter once in a while.

9 kommentarer:

 1. Årh... Hvem der bare lige kunne smutte til København!? :-D

  SvarSlet
 2. Haha ja. Det er en god shoppeby. Men jeg vil sige - man kan også gøre super gode fund i genbrugsbutikker uden for byen, da de ikke er så besøgte :)

  SvarSlet
 3. Sikke en vidunderlig butik! Må besøge.


  http://sippli.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jeg bor på østerbrogade, og racer forbi denne lækre butik hver morgen på vej til arbejde ..
  Har aldrig været inden i den, men har ofte tænkt det . Det er helt sikkert denne weekend jeg vil aflægge mit visit ..

  SvarSlet
 5. Ja, I skulle tage forbi og kigge :) Der er en rigtig hyggelig stemning med musik og lysekroner.

  SvarSlet
 6. Tak for tippet Christina! Jeg bor under 1 km derfra, så jeg skal da helt sikkert et smut forbi. Det ser virkelig fint ud. Håber du har det godt i øvrigt.

  - Marie-Louise (som du havde design med i gymnasiet.. hehe) ;)

  SvarSlet
 7. Årh, hvor ser den fin ud.
  Kender du andre gode genbrugsbutikker i KBH, hvis man planlægger en tur på genbrugsjagt i storbyen? :)

  SvarSlet
 8. Har de herretøj? :)

  - Kasper SN

  www.kaspertanja.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Anonym: jeg er også ret vild med genbrugsbutikkerne ved navn "København K" og "Wasteland". De ligger begge i Kbh K. Men ellers vil jeg anbefale at tage lidt ud for byen, da der ikke er så stor rift om tingene :)

  Kasper: Ja, det har de. Super mange fede skovmandsskjorter til fyre.

  SvarSlet