torsdag den 15. april 2010

Nye glas

Det er ikke ligefrem glas jeg mangler, men alligevel kom jeg til at købe ti nye i går! Hovsa... De øverste synes jeg er sjove og anderledes og så koster de kun 18 kr stykket i Søstrene Grene. De nederste er fra Normann og koster kun 10 kr stykket. Bare et lille tip.

It's not exactely glasses I need, but anyway I bought ten new ones yesterday! Oops... The glasses in the first picture are bought in Søstrene Grene and the other ones are bought in Normann. I just wanted to tell you guys, if you like me are obsessed with coloured glasses!

6 kommentarer:

 1. Kunne godt bruge de nederste, nogle farvede glas i mit hvide hjem ville være skønt!

  SvarSlet
 2. Det ser også super fedt ud med et par enkelte farver i det hvide - det er jeg stor fan af :) Og så til 40 kr for fire? Det må man da kalde billigt!

  SvarSlet
 3. Jeg faldt også over de nederste i Norman i sidste uge. De er super fine, og det er et rigtig godt køb til 10 kr!!! De pynter med de skønne sommerfarver.

  Marie-Louise
  www.columbinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Wow hvor har du købt de farvede? :) gad vide om man kan finde dem her i Århus - de er virkelig fancy!

  SvarSlet
 5. Jeg elsker de farvede glas! Når jeg engang flytter hjemmefra, har jeg allerede planlagt hele min indretning - især køkkenet, og jeg har tænkt at jeg skulle have farvede kopper og glas! Det hele behøves jo ikke være ens, det kan godt bliver for kedeligt! ;-)
  www.fabstuffspotted.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Sjovt du også fandt dem :) De er fundet til de penge. Super billigt!

  De er fra Normann - aner ikke om man kan få dem i Århus. Prøv evt. at ring og hør hvad mærket hedder i Normann. :)

  God idé Camilla! Det er også lige mig!! Dejligt at gå og planlægge lidt :)

  SvarSlet