torsdag den 8. april 2010

080410

Her får I lidt "godt og blandet" fra i dag. Var en smut på Strøget og faldt over disse to sager fra Zara. Synes bodystockingen er super fed, men den sad desværre ikke så godt på mig, øv øv - købte i stedet armykjolen med tilhørende bælte. Den ser måske ikke ud af meget, men er rigtig fed på - det må I se en af dagene! Var også forbi H&M, hvor jeg faldt over en læbepomade fra deres økologiske linje, den kan varmt anbefales - og så koster den ringe 30 kr! Nu vil jeg tænde for flimmeren og spise påskeægget min søde mor har givet mig! I må have en dejlig aften!

Here are some different pics from today. I went shopping and found these two fine styles in Zara. I didn't buy the bodystocking since it did not really fit me very well, but instead I bought an army dress. I also stopped by H&M where I bought a lip balm from their organic line - I think it's very recommendable, and it only costs DKK30! Now I'll watch some TV and enjoy an Easter egg my sweet mother gave me! Have a lovely evening Ladies!

6 kommentarer:

 1. Uuh kjolen er fin! Hvad måtte du give for den?

  SvarSlet
 2. Tak :) 299 koster den, så det er ikke så slemt..

  SvarSlet
 3. Kunne man evt bruge bodyen som badedragt ? Den er rigtig fin..

  SvarSlet
 4. Hm.. det kunne man måske godt.. men det er ikke lavet af normalt badetøjs-stof. Så den tørrer nok ikke så hurtigt, men ja - den er super fin. Ryggen er også rigtig flot!

  SvarSlet
 5. Jeg vil ha den kjole! Hvilken 'afdeling' hang den i??

  SvarSlet
 6. Den hænger lige når man kommer ned med rulletrappen fra første sal. På en af søjlerne - tæt på prøverummet i stueetagen! De må stadig have den!

  SvarSlet