søndag den 18. april 2010

Dagens loppefund

Min mor og jeg tog som sagt på loppemarked tidligere i dag. Først Søllerød loppemarket og derefter Hørsholm. Her er et udvalgt af dagens rov. Sølvhalskæden er egentlig lavet til at hælde lidt parfume i. Synes den var sød og speciel, og det sorte kors har jeg tænkt mig at hænge i en lang halskæde - fik begge to for 20 kr. Både den petrolblå kjole og bukserne var helt nye og fra Samsøe Samsøe. Ja, det er ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER loppemarkeder!

As mentioned earlier my mom and I went to some flea markets today. Here is a selection of the things I bought. The silver necklace is actually made to pour perfume into. I got both neklaces for only Dkk20. Both the petrol blue dress and the silk pants were brand new and from Samsøe Samsøe. It's no secret that I LOVE flea markets!

8 kommentarer:

 1. Uh jeg elsker også loppemarkeder!! :)
  Du er så god til at finde fede ting! Jeg glæder mig helt vildt til jeg skal på en masse loppemarkeder her i sommeren! Har også virkelig gjort nogle gode kups, f.eks. et ægte sølv smykkesæt til en halvtredser, som nok er mindst 500 værd, sikkert mere.
  Elsker, elsker loppemarked!!
  - Rebekka

  SvarSlet
 2. FEDE fund du har gjort dig :) Jeg har også en stor lyst til at gå på loppemarkeder men jeg aner bare ikke hvor alle de fede markeder er - kunne du ikke lokkes til at skrive på din blog når et af de loppemarkeder du tager til nærmer sig? :)

  SvarSlet
 3. Geniale sager!!
  Er træt af at Nordjylland ikke byder på
  loppemarkeder af samme kaliber :-)

  /Linda

  SvarSlet
 4. Rebekka: Det lyder som om du har gjort dig et godt fund! Det er så fedt at føle man har gjort et godt køb!

  Anonym: Mange tak! Det skal jeg nok huske.. Laver en liste over loppemarkeder næste gang. Men det hele foregår om søndagen som regel.

  Bruun by Bruun:
  Tak :) Haha - det er da også irriterende! Prøv evt. at kigge på markedskalenderen.dk - der er en liste over loppemarkeder i Nordjylland også. Men ja, som du selv siger, er det måske ikke de samme slags loppemarkeder?

  SvarSlet
 5. Har det på samme måde med Århus/Østjylland.. Ellers også er det bare mig der er utrolig dårlig til at finde dem.. :) Men jeg må ud og prøve dem af her til sommer..!

  SvarSlet
 6. Jeg var også på Hørsholm loppemarked, jeg bor lige ved siden af næsten ;-)
  Jeg synes som regel de har rigtig gode ting at byde på, jeg fik også selv gjort mig nogle gode køb!

  SvarSlet
 7. Anonym: ja, det er bare om at gå på udkig :)

  Camilla: Sjovt du bor lige ved siden af. Ja, der kan man gøre nogle gode fund ihverfald.

  SvarSlet
 8. Super fed blog. Kan du måske hjælpe mig med et loppemarked søndag d. 30/5 nær københavn? Jeg kommer nemlig fra nordjylland og er i københavn søndag-mandag, og så kunne det være skønt med et besøg på loppemarked. :)

  SvarSlet