mandag den 26. april 2010

Gårsdagens loppefund

Jeg nåede lige et smut på loppemarked inden arbejde i går, og her er hvad jeg købte! Cardigan Lux, nude top Passiflore, taske InWear, hvid skjorte vintage, nude kjole Zara, gul silketop Rützou og blomstret silkeskjorte Nolita - Ja, I know, det blev til en hel del, men så længe det er billigt går det nok. Er der nogen af jer der også kom afsted?

I stopped by a flea market yesterday before work and here are the things I bought! Cardigan Lux, nude cami Passiflore, bag InWear, white shirt vintage, nude dress Zara, yellow silk top Rützou and a floral shirt by Nolita. - Yea, I know, It's a whole lot of things, but as long it's cheap I tell myself it's okay. Did some of you guys go to any flea markets yesterday?

5 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg misundelig på den taske, den er godtnok super fed! Og ja de andre ting er også super fine!! Jeg går selv og mangler en ny taske, da min er ved at gå i stykker. Den du har købt ser jo helt perfekt ud! :)
  Jeg fandt ud af at der var loppemarked igår tæt på hvor jeg bor, men jeg troede ikke sæsonen var startet endnu. Heldigvis kommer det igen om 14 dage så der skal jeg til det :) Sidst jeg var til det fandt jeg faktisk en lækker taske til 30 kr, så jeg håber måske jeg også kan finde en taske denne gang :D
  - Rebekka

  SvarSlet
 2. Mange tak :) Jeg er også super glad for den. Den skal nok blive brugt flittigt. Det er det gode ved loppemarkeder, at man kan gøre sådan nogle fund, som du snakker om! Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Jeg kom også afsted, men det blev desværre ikke til meget denne gang ;(
  Du er virkelig god til at finde ting på loppemarkeder, du burde jo næsten give os en guide til, hvordan man gør! ;-)
  www.fabstuffspotted.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hello that such I leave my website couture and recently opened my blog for you to visit Corsets:


  http://corsets-jesica-kulesz.blogspot.com

  http://www.jesicakulesz.com.ar


  Greetings and thanks!

  SvarSlet
 5. Camilla: Det lyder godt! Tricket er at komme tidligt! - Inden alt det gode er taget.. :)

  Jesica: I'll stop by soon :)

  SvarSlet