søndag den 4. april 2010

Fed maxi kjole fra ASOS

Jeg har forelsket mig i denne maxi fra ASOS! Den er simpel, ja! - Men den ville være perfekt til bare lige at hoppe i på vej til stranden, eller til fest med en masse smykker. I love it! Nu er spørgsmålet så bare, hvilken farve jeg skal vælge? Den grå er mest sommerlig, men gad vide om den er gennemsigtig? Den sorte passer til alt, men er jo knapt så sommerlig. Hvad siger I? - Sort eller grå?

I've falled in love with this maxi from ASOS. It's very simple, but I image it with a lot a jewelry or on my way to the beach with some flip flops. Now the question is simply, what colour I should choose? I guess the grey one is more summery, but I wonder if it's transparent? The black one is gorgeous as well.. What do you think Ladies? Black or grey?

10 kommentarer:

 1. De er så fine :) og prisen er jo også overkommelig. I say both? ;)

  Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Grå, Grå , Grå! :D :D sammen med en pudderfarvet cardigan,,. über fint!

  SvarSlet
 3. Jeg kan høre på det hele, det skal være den grå :) Tak for jeres kommentarer..

  SvarSlet
 4. ja, tag den grå, det vil passe fint til lyst hår synes jeg :)

  SvarSlet
 5. Ja, det har du nok ret i - tror jeg springer på den grå så :)

  SvarSlet
 6. har du fået den købt? er den kommet? :) hvad størrelse har du bestilt? jeg vil også gerne have en, men ved ikke liiige med størrelsen.... ;)

  SvarSlet
 7. Jeg har faktisk ikke fået den bestilt.. Overvejer det stadig. Pludselig dukkede der så meget nyt op og man kan jo ikke få det hele :)

  Jeg synes størrelserne hælder til den lille side på Asos. Hvis du svinger mellem to størrelser, ville jeg tage den største, hvis jeg avr dig.

  SvarSlet