torsdag den 29. april 2010

Goodbye Winter, hello Spring!

Dette er et ikke mode-relateret indlæg, men var alligevel nødt til at dele disse billeder med jer. Jeg tog dem, da jeg var ude og gå tur. - Så her har I syv ægte beviser på, at foråret er på vej! Og hvor lækkert er det lige, at man kan have åbne vinduer uden at fryse?

This post has nothing to do with fashion, but still I had to share these pics with you. I shot them when I was out for a walk, so here you have seven evidences that Spring is on its way! How great is that?

7 kommentarer:

 1. Suuuper dejlige forårsbilleder - det er skønt at det gode vejr endelig er på vej, og man har bare lyst til at være udenfor hele tiden!

  SvarSlet
 2. Mange tak.. :)

  Ja, man har bare lyst til at gå ud og nyde vejret hele tiden! - Det har du ret i. Det er skønt!

  SvarSlet
 3. Super flotte billeder (: . Hvilken kamera bruger du? Jeg er nemlig på jagt efter et nyt et, men det er jo en kæmpe jungle med alle de forskellige man kan få, puh!

  - http://jemappellebecky.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Tusind tak! Jeg bruger et Canon Eos 450d. Jeg er super glad for det, og det er meget let at tage flotte billeder med. Og så kan man jo altid ønske sig ekstra udstyr til det så som nyt objektiv eller stor flash. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale det!

  SvarSlet
 5. Nu må jeg lige kommentere igen - det er altså nogle virkelig flotte billeder, du har ramt motivet perfekt, der er fokus på det rigtige og alt er bare supergodt! Elsker især billedet med solen bagved, det giver en rigtig god effekt. Du er god med et kamera!

  SvarSlet
 6. Det er da kun fedt, at du kommenterer! Bliv endelig ved :)
  Tusind tak - Er virkelig glad for rosen :)
  Godt du synes om dem. Hav en god aften!

  SvarSlet