mandag den 17. januar 2011

Nudes + fleshtones

Vi kommer til at se meget mere til farven nude i den kommende tid og såkaldte "fleshtones". Mange af de store mærker har vist nudefarvede outfits fra top til tå. Jeg er vild med det - Hvis det var mig, ville jeg sørge for at kombinere farven i forskellige materialer og teksturer, som Chloé gør det på billedet længst til venstre. Hvad siger I, er I med på trenden med nude fra top til tå?

Nudes and fleshtones will be some of the key colours in the near future. Many of the big designers have shown nude colours from head to toe on the catwalk. I love it! I would combine it in different materials and textures, like Chloé does in the left pic. What do you guys think of the trend?

9 kommentarer:

 1. Generelt ikke nej, vi blege danskere skal passe på med for meget nude fra top til tå synes jeg, da det er langt fra alle der kan bære det.. :) men når man først har fået lidt kulør, eller bare nøjes med at kombinere den nude farve med andre farver er jeg med på vognen.. :)Er dog viild med kjolen i det midterste billede.

  SvarSlet
 2. Skidt for mig. Jeg kommer til at se helt flad ud i det. Duer ikke.

  SvarSlet
 3. Nude er en fantastisk farve, og det ser jo super godt ud på billederne. Men det vil helt sikkert se bedst ud hvis man har lidt kulør. Jeg ville gerne kunne bærer nude fra top til tå, men jeg føler mig for bleg til det - desværre.
  //C
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Chloé nederdelen er så flot!

  /Julie

  SvarSlet
 5. Godt at høre lidt forskellige meninger! :) Jeg er nu stadig vild med det.. men ja, lidt farve ville ikke være værst :)

  SvarSlet
 6. Jeg kommer til at se frygtelig ud i det. Men det ser dælme godt ud på catwalken!

  SvarSlet
 7. Men der skal vel nude makeup til? http://www.pudderdaaserne.dk/2011/01/03/mac-champ-pale-champagne-og-glimmer/

  SvarSlet
 8. Jeg synes, det er rigtig smukt og vil helt sikkert iføre mig det, hvis jeg finder de rigtige items. Hvis man føler sig for bleg kan man kombinere nude med grå - eller mere klassisk sort, så man ikke "fader" helt væk.

  SvarSlet