lørdag den 29. januar 2011

Ebay bargain - CLEAN perfumes

Enten hader eller elsker man disse CLEAN parfumer. Min søster spurgte mig forleden - jamen hvorfor har du lyst til at dufte af vasketøj? Jeg eeelsker den duft, og når man bruger Neutral vaskemiddel synes jeg det er genialt med sådan en parfume. Jeg har selv duften "Fresh laundry", men overvejer gevaldigt at anskaffe mig "Warm cotton" også. På Ebay sælges de nemlig til bare 180 kr. inkl. porto for 30 ml i modsætning til 340 kr. i danske forretninger.. KUP!

Either you hate or love "CLEAN" perfumes. My sister asked me the other day, why I want to smell like fresh laundry? I love the scent, and when using neutral detergent, I think it's brilliant with such a perfume. They can be bought very cheap on Ebay here.

10 kommentarer:

 1. wauw. Sikke et kup! Det skal jeg helt sikkert have kigget nærmere på. Tak for tippet :)

  // Emma
  www.emmamartiny.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Elsker CLEAN parfumerne de dufter fantastisk og de minder mig om sommer har dem alle sammen og de dufter alle lækkert! Og sikke et kup! xx

  SvarSlet
 3. Tak for tippet!
  Jeg har selv clean laundry, og jeg elsker den!

  SvarSlet
 4. Wow hvor billigt! Jeg har selv "Warm Cotton" og den dufter SÅ godt. Man dufter hele dagen, som vaskepulver :)

  SvarSlet
 5. Jeg er også helt vild med Clean parfumuerne! Selv fik jeg gaveæsken med fire af parfumerne i 30 ml flasker til jul. Outdoor Shower Fresh er min favorit - den kan jeg varmt anbefale!
  Udover det fandt jeg nede i Matas Clean Summer Linen 50 ml på halv pris - nok på grund af årstiden - men jeg gemmer den da bare til sommer! Så måske skulle du derned at kigge, hvis du også kan lide den duft ;-)

  SvarSlet
 6. Har du prøvet simply soap? :) Den er genial..
  Jeg har fået så mange komplimenter, når jeg har den på, for så dufter jeg som om jeg lige har været i bad! mmm..

  /Anne

  SvarSlet
 7. Fedt tip :) Jeg har slet ikke duftet til dem endnu, det bliver jeg nødt til, nu de er til at betale.. Hvor længe holder de i duften?

  SvarSlet
 8. Jeg bliver desværre bekymret, der er SÅ meget fake parfume på Ebay. Jeg har aldrig hørt om at de skulle have faket CLEAN, men pas på! De populære parfumer bliver lynhurtigt faket. Især Chanel, Marc Jacobs osv. er der langt mellem de ægte på Ebay.

  SvarSlet
 9. Hold da op et kup.. Hvis de er ægte altså ^
  Jeg elsker Shower Fresh og ejer selv en dejlig stor flaske :-) De andre dufte er bare slet ikke mig. De kradser lidt i dufften, synes jeg.. Kan dog godt li' den sidste nye, den grønne. Men den minder en hel del og Shower Fresh.

  SvarSlet
 10. www.mettedl.blogspot.com
  ____

  Jeg er selv rigtig glad for min 'clean' parfume.. Den gør lige det ekstra efter at man har tilbringt sin tid på at gå i bad, smører sig ind i bodylotion ect... Men ja.. som du så rigtigt siger - enten kan man li' den eller også kan man ikke...
  ____

  SvarSlet