tirsdag den 18. januar 2011

Clinique - redness solutions


Jeg havde hørt meget om denne pudder fra Clinique, der efter sigende skulle være god mod rødlig hud. Jeg cykler meget i hverdagen, og synes altid jeg ender med at have utroligt røde kinder, før jeg når frem, især her i kulden og med vinterbleg hud, så tænkte at jeg ville give denne pudder et forsøg, da jeg alligevel stod og manglede en. Men virker den så?
Jeg synes faktisk den er overraskende god og den skulle efter sigende også virke, hvis man har tendens til at blusse op i kinderne pga. alkohol eller varme. Den gule farve virker måske lidt afskrækkende, men det er netop det gule som neutraliserer rødmen, uden at man bliver gul i ansigtet. Pudderet er som alle Cliniques produkter allergitestet og uparfumeret. "Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder" hedder den og kan købes i Matas.

I just bought this mineral powder from Clinique that claims to reduce redness on contact with the skin. I bike a lot everyday and always get red cheeks, especially during the winter, so therefore I thought to give this product a shot. But does it works? I'm actually pretty fond of it, and I think it works fine to cover up the redness - the moment you brush it on the redness seems to disappear. "Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder" is it called.

15 kommentarer:

 1. Lige hvad jeg står og mangler, jeg har nemlig også tendens til at blusse op i kinderne :-) hvor meget har du givet for den?

  SvarSlet
 2. Kanon.. Har nemlig selv overvejet om den er værd at bruge penge på.. ER det måske muligt at du kan lave et test billede.. Altså hvor du har pudderen på den ene kind og ikke den anden, så man kan se forskellen :)

  SvarSlet
 3. Lige noget for mig!
  Hvormeget har du givet for den?

  SvarSlet
 4. Orv ja, kunne du ikke lave sådan et testbillede? Måske evt når du var lidt rød hvis det ikke er for ubehageligt..
  Har nemlig hørt fra andre at den skulle være ligeså gul på /:

  SvarSlet
 5. Ved du om den også virker på urenheder?

  Og jeg vil også gerne høre prisen på en sådan fætter, og se et test-billede :)

  SvarSlet
 6. Den må prøves:-) Ved godt det måske er lidt mærkeligt at spørge om, men overvejer at købe en trøje over revolveclothing, men er bange for der kommer told på... Du kan ikke evt. slå det op og høre om der er nogen der kender til det? Super fed blog og undskyld for det mærkelige spørgsmål;-)

  SvarSlet
 7. Kan den også bruges hvis man har en tendens til at rødme? :-).


  www.theeverydaydreams.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hvor ligger den prismæssigt?
  Jeg har set den på flere blogs nu,og jeg overvejer at anskaffe mig den.

  /C
  http://walk22.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Den koster 235 i Matas.

  Tine: Tjo.. Det kræver så lige at jeg har været ude og cykle. Haha. Må jeg lige overveje :)

  Louise: Må jeg lige tænke over, hehe.. Man bliver bestemt ikke gul af den.. medmindre man putter RIGTIG meget på..

  Anonym: Den virker desværre ikke på urenheder men i og med at det er en mineralpudder, så tilstopper den ikke porrerne, så den er nok bedre end så meget andet vil jeg gætte på?

  Anonym: Hvis varerne er sendt fra et land inden for EU betaler du ikke told, men er det uden for EU kan du være uheldig at skulle betale. Det er ikke til at sige, om man hver gang skal eller ikke skal betale told på et produkt købt uden for eu, da det er lidt tilfældigt hvilke de lægger told på.

  Pauline: Det har jeg hørt den kan.. Men jeg tvivler på den virker, hvis man er knaldrød i hovedet.. Men den tager nok det værste :)

  SvarSlet
 10. Den er nemlig rigtig god. Vi har også anmeldt den her: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/11/12/clinique-pudder-med-et-meget-langt-navn-redness-solutions-instant-relief-mineral-pressed-powder/

  Pauline, den vil ikke dæmpe den slags rødme direkte, men den vil temmelig sikkert hjælpe med at dække den.

  SvarSlet
 11. Katja: Sjovt at læse jeres anmeldelse :) Godt vi er enige..

  SvarSlet
 12. di må endelig gerne skrive en lille "anmeldelse" af den :)

  SvarSlet
 13. Okay, tak. :-)
  Den må vidst prøves!

  SvarSlet
 14. Jeg har den som løs pudder og den er jo helt fantastisk! - Kan klart anbefales også sammen deres Redness Solution Daily Protective base. Jeg køber altid et lager med hjem, når jeg er i NY, til familie og venner.

  SvarSlet
 15. Du skriver at "den skulle efter sigende også virke, hvis man har tendens til at blusse op i kinderne pga. alkohol eller varme", er der nogle af jer der har testet den til lige netop det?
  Jeg har en veninde der har tendes til rødmen når hun har drukket alkohol og det ville da være en god gave til hende så, hvis altså den virker :)

  SvarSlet