søndag den 16. januar 2011

Der er forår i luften..

Eller måske ikke helt endnu.. Men det føles altså sådan, når man kommer ind i alle de lækre butikker, der lige har fået forårsvarer hjem i så mange pæne farver! Det er som om det hele skriger "KØB MIG"! Så selvom det måske er en smule dumt at begynde at købe alt for meget forårstøj lige nu, så blev jeg alligevel fristet af denne fine, blomstrede maxikjole i H&M! Jeg vil have sommer NU!

Spring is not even close, but anyway I get tempted every time I enter a shop filled with new, colourful clothes. So I ended up buying this fine, floral maxi dress the other day from H&M. Now I just need Summer!

7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke helt vild med farverne, men flæsedetaljen er virkelig kær!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin. Hvad koster den?

  SvarSlet
 3. Den er virkelig pæn. Det er helt fint med mig at lade være med at shoppe på udsalg, så længe jeg kan få lidt fine forårsvarer hjem, så er jeg glad

  SvarSlet
 4. Gud hvor er den bare så flot! Det ligner slet ikke H&M på billedet.... kan godt forstå du blev nødt til at slå til - jeg glæder mig til at se den live :)

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg prøvede også denne kjole, men jeg syntes den var underlig kort. Jeg er knap 170, så af "normal" højde ;-) hvis man kan sige det, og den var lige fem cm for kort. Man kunne se mine ankler, og det syntes jeg så lidt mærkeligt ud:-) Hvordan er den på dig?

  Btw, så har jeg lige opdaget din blog og jeg synes den er fantastisk. Helt klart min nye yndlingsblog :-)

  SvarSlet
 6. Katrine: For det første - TUSIND tak for rosen. Super dejligt at høre!

  Ja, kjolen er ikke helt ned til gulvet, men det kan jeg faktisk ret godt lide. Er selv 175, så den stumper også klart på mig, men det er også meningen. Så går man da ikke og træder i den. Haha.

  SvarSlet