mandag den 16. august 2010

Dagens

Jeg var i Gina Tricot forleden og både disse jeans og skjorten røg med hjem! Har længe ledt efter den helt rigtige skovmandsskjorte og Gina Tricot havde mange at vælge imellem til ingen penge. Jeg vil smutte igen, kan I ha' det! :)

I stopped by Gina Tricot the other day and bought both the jeans and the lumberjack shirt! I've for a long time been looking for the right lumberjack shirt and Gina Tricot had a lot to choose from. Have a fab evening everyone! :)

10 kommentarer:

 1. Jeg har seriøst kigget længe efter den perfekte røde skovmandsskjorte. Og så er den landet i Gina Tricot. Perfekt! Hvor meget gav du for den?

  SvarSlet
 2. Tanja: Ja ikke :) Den koster bare 159 kr.! Og der var rigtig mange forskellige!

  Vio: thanks :)

  SvarSlet
 3. elsker simpelthen din blog, og din stil!!!!

  kan du ikke sige mig hvor jeg kan få fat i videoen om hvordan man laver siddelæns fletninger ? kan ikke finde det nogen steder :(

  SvarSlet
 4. Nu vi er ved Gina Tricot, kender i så noget til deres online shop? Bor slet ikke i nærheden af en, og ville jo gerne have fingerne i deres lækre items. Så hvis i har prøvet det eller hørt om det er jeg nysgerrig :)
  - Mia.

  SvarSlet
 5. Anonym: Hvor er det dejligt at høre! Tak! :)
  Du holder bare musen over det øverste sorte stykke på videoen:
  http://passionsforfashion.blogspot.com/2010/08/sildebensfletning.html
  Så skulle der gerne dukke et blåt felt op, hvor der står "download". Håber det var til at forstå :) Hav en god aften,

  Mia: Jeg har aldrig selv prøvet at bestille noget fra deres webshop, men er sikker på det fungerer helt fint! Jeg har en veninde der bestilte derfra, som var ret tilfreds.

  SvarSlet
 6. hvilket mærke er dine sko fra? :)

  SvarSlet
 7. Christina - du er så fin! Elsker simpelthen din gode stil (prøvede selv skjorten i GT den anden dag og synes bare ikke, den fungerede - og på dig er den bare så cool - det er næsten snyd;-
  )

  Synes bestemt, at Gina Tricots webshop fungerer udmærket - har bestilt der fra et par gange, og varerne kommer hurtigt. Det eneste minus er, at man ikke kan bytte til en anden størrelse som i det fleste andres webshops. Man skal derimod returnere og så bestille igen (og dermed betale dobbelt paorto), hvis man vælger forkert (og hvor mange ligger ikke mellem to størrelser ... Dumt!) Desuden skal man være obs på, er min erfaring, at der er altså jævnligt er ting i GT af en tvivlsom kvalitet, og det kan i sagens natur være noget svært at lure på hjemmeisden. Har før set noget på hjemmesiden og tænkt, at det var pænt - og efterfølgende stået med det i hånden i den fysiske butik og tænkt "aaarh, ikke alligevel".

  Beklager den lange smøre;-)

  SvarSlet
 8. Wow love your style and your blog! :-) New follower :-)

  SvarSlet