mandag den 30. august 2010

Bianco wedges

Hello Denmark :) Så er jeg hjemme igen efter en skøn ferie! Santorini havde ikke meget at byde på hvad mode angår - jeg købte dog én ting, som I må se en af dagene. Så det var dejligt lige at tage en tur forbi Strøget i eftermiddags. Var et smut i Bianco og se nogle lækkerbiskener jeg faldt over. Det er ikke til at tage fejl af, hvilken designer Bianco har taget inspiration fra (Camilla Skovgaard), men fede er de! Og så koster de 900 kr, så det er til at klare! Hvad synes I?

Hello Denmark :) So I'm back after a wonderful holiday! Santorini didn't have much to offer in what fashion is concerned - I bought one thing that I'll have to show you though. So it was nice to go shopping this afternoon in Copenhagen. I stopped by Bianco and look at these beauties I stumbled upon. It's clearly to see whom the designers behind Bianco have got their inspiration from (Camilla Skovgaard), but anyway I think they're cool! What do you guys think?

13 kommentarer:

 1. Jeg syntes køb dem!!! den i læder er klart flottest. Og 900 og netop til at overkomme! det er jo en rigtig efterårssko.
  http://my-raspberries.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. vil du ikke se om du kan finde sådan nogen lignede på ebay en dag? :D jeg er så dårlig til at finde ting derinde... og du er altid så god!


  Tak for en god blog og velkommen hjem fra ferie :)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem :D

  Jeg er netop også i dag faldet for disse sko i min lokale Bianco. Jeg kan ikke få dem af læder ud af knolden, og jeg er vild med detajlen med lynlåsen bagpå!

  Har du forresten selv taget billedet? Jeg ville til at blogge om dem, men jeg synes slet ikke, de kommer til sin ret på det billede, Bianco har på deres hjemmeside.

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem :)
  virkelig fede sko, jeg holder også på at du skal købe dem :D

  SvarSlet
 5. har den både i sort og mørke brun og jeg elsker dem ! køb dem ! :)

  SvarSlet
 6. jeg prøvede den i læder i dag.. spillede ikke helt :)
  Men den i ruskind er for fed!

  SvarSlet
 7. Astrid: De er også super fede synes jeg :) Jeg tænker bare på, om jeg mon har for mange af den slags.. Naah! :)

  Sofie: Jo, jeg kan godt prøve, men tror nu ikke der er nogle endnu :) Er ihvertfald ikke stødt på nogen med denne, anderledes sål. Og mange tak :)

  Nicoline: Det er også en super fed detalje med lynlåsen bagpå (den er der desværre kun på dem i læder). Ja, jeg har selv taget billedet.

  SvarSlet
 8. De er så fede, har selv kigget og prøvet dem et par gange! Er mest til dem i skind. Køb dem! ;-)

  /Julie
  http://99dresses.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Velkommen hjem, misunder virkelig din tur :)

  Synes ikke du skal købe dem.
  Den kopi er simpelthen ALT for grov. De er klar over problemet hos Camilla Skovgaard i London, og kæmper for at få taget dem ud af markedet, men er lidt svært for dem, da de er en anelse anderledes (lidt lavere og ikke ligeså dyb "sav"). Synes ikke man bør støtte den slags :)

  SvarSlet
 10. Er enig med Nicoline.Enhver vil alligevel kunne genkende dem, og tænke - Efterligning! selvom det da selvfølgelig er fristende. :)

  SvarSlet
 11. Jeg har selv dem begge. Synes helt klart mere om min i ruskind, da der er plateau så den er meget mere behagelig at gå i! :)

  Og så synes jeg også den i ruskind er mere harmonisk at se på.

  SvarSlet
 12. Fedt at høre lidt forskellige meninger!

  Nicoline: Jeg vil give dig ret - de ligner næsten for meget Camilla Skovgaards. Og det er selvfølgelig ikke så godt at støtte op om.. Men fede er de.

  SvarSlet
 13. De har også fundet inspiration i Minimarket støvler fra sidste år, med lynlåsen bagpå.

  SvarSlet