tirsdag den 1. juni 2010

Trend - crepet hår

Er de ikke bare fantastiske disse billeder? Er vild med modellens crepede hår! Jeg har min søsters old-gamle crepejern liggende i en skuffe, så tror jeg vil vove mig ud i et crepe-projekt snarest! Er det ikke bare cool og 80'er agtigt? Eller hvad siger I?

Aren't they just amazing these pics? I'm crazy about the models crimped hair and think I'll try to do it myself soon! Isn't it just cool and 80s like? Or what do you say? 

Alexandra B by Melissa Rodwell for Harper’s Bazaar Arabia May 2010.

12 kommentarer:

 1. Man må sige hun er rimelig god til at 'worke' det crepede hår! Ville ønske jeg turde at springe lidt mere ud i sådan nogle vilde ting, og når det kommer til mit hår, så skal der ikke eksperimenteres for meget, hehe. Men prøv det! :)

  SvarSlet
 2. Billeder og stylingen er super lækker - lige på nær håret... Det skal jeg sgu nok vende mig til! ;)

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er mega cool! ved dog ikke om jeg tør? Har i forvejen meget glat hår, så det ville være noget af en forandring. Ville du crepe hele håret eller bare dele af det?

  SvarSlet
 4. Jeg har altid været lidt skeptisk angående crepning (det er nemlig meget 80'er/90'er agtig), men efter at have set SATC2, hvor carrie har en blanding af crep og krøl kunne det være man skulle genoverveje:)

  Maria/
  http://blondiesdiaries.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Godt at høre lidt blandede meninger :)

  Det er da et forsøg værd.. Tror jeg ville starte med bare at crepe lidt totter hist og her..

  Maria: Cool, har ikke set filmen endnu.. Må jeg lige lægge mærke til :)

  SvarSlet
 6. wauw very pretty ! she is beautiful ! xx

  SvarSlet
 7. Jeg synes det ser cool ud, men skulle jeg gøre det efter ville jeg nok nøjes med totter og ikke gøre det i hele håret.

  SvarSlet
 8. Crepet hår er totalt fedt og så meget pænere end bølger og krøller!
  Jeg siger go for it (: Hvis jeg havde et crepejern ville jeg sgu også gerne prøve det.. Havde helt glemt det, men det ser jo for lækkert ud.

  SvarSlet
 9. Jeg må sige at det der crep ikk helt er mig, det skal virkelig styles på den rigtige måde for at undgå 80'er looket:)

  /Ditte
  Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 10. efter en 80'er rockfest på skolen hvor jeg crepede mit hår, blev jeg lidt hooked på det, og har gjort det i små dele af håret :)

  SvarSlet
 11. I har ret i, at det skal styles på den helt rigtige måde før det er fedt. Tror ikke det ville fungere så godt, hvis man bare crepede hele håret fra rod til spids, men det er da værd at give et forsøg :) Synes det er ret cool..

  SvarSlet
 12. Det er da SÅ fedt og samtidig sjovt at lave :)

  Det er da kun crep og går ud så snart det bliver vådt jo!!!

  Det kommer mere og mere frem igen og ungerne elsker det også :)

  Både hele håret eller bare totter!!

  SvarSlet