søndag den 6. juni 2010

Distortion

Min veninde Nicoline og jeg tog efter Odd Molly arrangementet i torsdags videre til Distortion. Det var meningen, at vi bare liige ville cykle forbi, men så blev vi fanget af stemningen, mødte nogle gode veninder og endte med at blive der til den bitre ende! Super aften! Som I kan se havde flertallet valgt at tage Converse på, som vi også lige var nødt til at køre hjem og skifte til, da tårnhøje stiletter ikke ligefrem passede ind i bybilledet!

My friend Nicoline and I went to Distortion last Thursday after the Odd Molly event! We had planned just to stop by shortly, but then we were trapped by the atmosphere, met some good friend and ended up being there to the end! Great evening!

4 kommentarer:

 1. lyder rigtig hyggeligt! :-)
  og nu spørger jeg dumt......
  Hvad er distortion? og hvad går det ud på?
  Har hørt om det over alt, tjekket hjemmesiden ud, og er ikke noget frem til hvad der er endnu :o) Måske kan du hjælp?

  - dumme celine // www.celineleon.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det er bestemt ikke et dumt spørgsmål :) Jeg anede heller ikke hvad dte var, før jeg flyttede til Kbh.

  Det er en gadefest der flytter rundt i forskellige dele af København fra dag til dag. Det er meget festligt, nogle er klædt ud og så bliver der ellers spillet musik, danset og snakket.. mener det varer 5 dage i alt. Håber det hjalp lidt :) Det skal opleves.. Stemningen er lidt hen af roskilde festivalen synes jeg.

  SvarSlet
 3. nååår okay :-) det lyder rigtig hyggeligt og som noget der skal opleves ;-)

  mange tak for svar!

  SvarSlet
 4. Det var da så lidt :) Ja, det skal det helt klart!

  SvarSlet