tirsdag den 15. juni 2010

Så blev jeg sgu designteknolog!

Jeg har som sagt været til min afsluttende eksamen i dag! Det gik super godt og jeg er nu officielt designtekonolog! Wuhu.. Det er lidt syret at have en "tittel". Der er mange af jer der har spurgt ind til min uddannelse. Jeg har gået på KEA Design og Business nu i to år på Østerbro på den internationale linje i sourcing. Dvs. jeg har lært en masse om hele processen fra designernes første udkast til tøjet kommer i butikkerne. Hele produktionsprocessen faktisk. Dog er der meget mere i det end som så, og har da også lært at sy lidt, haft om marketing osv. Det hele har foregået på engelsk, og til dem af jer der måske overvejer den engelske linje, der vil jeg sige, at man meget hurtigt kommer ind i det! Det har været super spændende og kan klart anbefale det. Så efter sommerferien skal jeg som sagt starte på bachelor uddannelsen i fashion design, hvilket også er KEA der har den afdeling, bare i Hellerup. Glæder mig helt vildt til at komme i gang, men først sommerferie med stort S! Aaah.. Hvis I har nogle spørgsmål omkring uddannelsen, så fyr løs! :) Og btw så fik jeg denne skønne ring af min søde mor som "afslutningsgave".

My final exam is now over and done with! It turned out very well and I am now officially a design technologist! It's just great! It's a little freaky that I now have a "title". So now I'm just looking forward to my bachelor education in fashion design after the Summer vacation. And btw I got this beautiful ring from my dear mother as "graduation gift".

32 kommentarer:

 1. Mange mange mange gange tillykke med det! :D

  SvarSlet
 2. Tillykke med det. Det må være en dejlig følelse at endelig få det overstået.;)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin gave - tillykke med det hele smukke Niece <3

  Din moster og dine kusiner er pavestolt af dig <3

  SvarSlet
 4. Tillykke med det, det må være en super dejlig følelse! :)

  SvarSlet
 5. TILLYKKE TILLYKKE!!
  Jeg vil også rigtig gerne gå på KEA, men dog først om et år.. skal jeg lige Australien først ;)
  Men hvor lyder det bare dejligt, og hvor må det være skønt at få en titlen på.. Rigtig meget held og lykke fremover..
  Tjek min blog
  http://golddustandbubbles.wordpress.com

  SvarSlet
 6. Tillykke med det! jeg har søgt ind på Kea på østerbro på business linjen håber virkelig at komme ind.. kom du ind første gang du søgte? og kan man gå direkte videre på bacheloren uden optagelsesprøve?

  SvarSlet
 7. stort, stort tillykke!

  SvarSlet
 8. Årh hvor er I søde :) TAK! Det er så skønt!

  Anonym: Ja, jeg kom ind i første forsøg.. Hvis du ikke kommer ind er det evt. en mulighed at ringe ind og høre om der er plads på den internationale linje, da der ikke er så mange der ved den findes.. Hvis du ellers gider produktion.

  Bachelor uddannelsen kræver endnu en optagelsesprøve! Rigtig irriterende, når man jo går der i forvejen.

  Hav en fab dag allesammen!!

  SvarSlet
 9. Mange gange tillykke!
  Jeg har også overvejet at tage den uddannelse efter gymnasiet, ved bare ikke med bachelor, så kan du fortælle lidt mere om, hvad en designteknolog laver? :-)

  SvarSlet
 10. Heldige dig, jeg er igang med samme uddannelse - bare i Sønderborg og har et år tilbage (: ! Mange gange tillykke :D :D

  SvarSlet
 11. Tillykke med titlen! :D det' rigtig flot!

  - Du skrev, at du gik på den engelske linje. Skal man så ikke være rigtig god til engelsk, og hvad kan fordelen være, at tage dne linje? :-)

  - Hvad går bachelor fashion design så ud på? :-)

  Det lyder bare rigtig spændende!

  SvarSlet
 12. tillykke.
  Jeg er så en af dem der er glad for at der er optagelses prøve på overbygningen.
  Jeg kom ikke ind i første omgang på basis uddannelsen og tager derfor en markedsførings økonom og håber næste somme af komme ind på overbygningen. tror desværre det bliver brand svært.et der er så få pladser 2. det er jo ret sikkert at jer der har gået der før kommer nemt ind.
  Ved du om der er en international linje i overbygningen ?
  hov var ikke at mit indlæg skulle virke negativt..sorry hvis jeg er lidt morgen/eksamens sur ;-)

  SvarSlet
 13. Stort stort tillykke med det! Og så må du have en skøn ferie og held og lykke med bacheloren :)

  SvarSlet
 14. Stort stort tillykke!! Hvor er det bare dejligt for dig at være færdig og have en masse at se frem til :-)

  SvarSlet
 15. tillykke tillykke:-D hvad fik du i karakter?

  SvarSlet
 16. TILLYKKE! Må være så skønt med en "tittel" :)

  SvarSlet
 17. Stort tillykke! :)
  Lyder som en rigtig spændende uddannelse!
  Hvad fik du så i karakter?

  SvarSlet
 18. Camilla: Tak :) Det kommer helt an på hvilken linje man vælger - der er både fashion, marketing og produktion.. Og så kan man så vælge omkring 5 forskellige linjer på bacheloren. Nu hvor jeg har læst produktion, kan jeg f.eks. komme til at sidde i et firma og styre deres produktion eller blive indkøber (selvfølgelig kommer jeg ikke til at sidde med det hele helt alene i starten), men nu hvor jeg tager bacheloren i fashion design kommer der til ar være flere muligheder. Ved endnu ikke helt hvad mulighederne er, men f.eks. design assistent eller noget i den dur. Men jeg vil gerne på et tidspunkt lave mit eget. Du kan læse meget mere om det på KEAs hjemmeside :)

  Sine: Man behøver ikke være overdrevet god til engelsk nej. Jeg vil sige, at de fleste vil kunne følge med! Man vænner sig meget hurtigt til det! Det er kun lidt grænseoverskridende i starten :) Fashion design er meget mere kreativt end hvad jeg har lavet indtil nu. Der er også en international linje i overbygningen, men i år bliver den nok ikke oprettet, da der ikke har været nok ansøgere.. den er mere rettet på responsible design.

  TAK for alle de søde kommentarer :) Det er bare skønt!

  Jeg fik 7 til min eksamen! Så det er fint nok. Var lidt skuffet, da de havde svært ved at finde ud af, om jeg skulle havde 7 eller 10, men sådan er det :) Kunne de ikke baare lige have givet mig det skide 10 tal :) hehe..

  SvarSlet
 19. Tillykke!
  Ved du hvor ringen er fra? Det er en superfin gave!
  Knus P

  SvarSlet
 20. WAUW STORT TILLYKKE.
  Jeg søger ind på KEA til næste år da jeg er i USA lige nu og selvf. kommer hjem lige efter studiestart :(
  Jeg overvejer meget den internationale linje fordi jeg også har været i US i et år, så er ret sikker på jeg kan klare det, men er stadig ikke sikker :S
  giver det nogen fordel at tage den på engelsk eller ?

  Igen mega stort tillykke :)
  Knus

  SvarSlet
 21. Tak :) Fedt du skal derover.

  Du kan 100 % godt klare det. Der er mange i min klasse som faktisk talte rimelig dårligt engelsk, da vi startede, og de har klaret sig fint. Jeg vil sige alle kan stort set være med.

  Det giver klart en fordel a have taget den på engelsk, da det er godt på cv'et hvis man f.eks. vil til udlandet, og bare det at kunne de forskellige begreber på engelsk giver en fordel, når man skal søge job også.

  Tusind tak og rigtig god tur til USA (slet ikke misundelig) :)

  SvarSlet
 22. P: Den er fra et dansk smykkefirma der hedder Sperling. De har en hjemmeside du kan se her:

  http://sperling-coll.dk/?traeid=1080

  SvarSlet
 23. Mange gange tak for svaret, så tror jeg at jeg søger ind på den internationale linje :)

  Jeg er dog allerede herovre.. har faktisk været her i snart 9 måneder, hehe, så glæder mig til snart at vende hjem til dk :)

  Endnu engang stort tillykke!

  SvarSlet
 24. hej:) har du allerede fået svar på om du er kommet ind på bacheloren?? jeg har nemlig også søgt -men på en anden linje:) og jeg har forstået det sådan at man først får svar 1. juli??

  SvarSlet
 25. justadaydream: Ja, prøv det! Fedt - nyd det!

  Anonym: Det gør man normalt også, men det er fordi jeg også havde søgt den internationale linje - så ringede de bare og sagde, at den ikke blev til noget, men fordi min prøve var god, ville der gerne tilbyde mig en plads på den danske. (De havde ikke set at den danske faktisk var min 1. prioritet, så de havde ikke behøvet at ringe, men bare sende et brev d. 1.) - men dejligt at vide det allerede! Held og lykke med det!

  SvarSlet
 26. nå ej hvor fedt for dig;) ja men tak - jeg håber virkelig jeg kommer ind

  SvarSlet
 27. Christine Hejlesen19. juni 2010 kl. 00.08

  Hej Christina!
  Mange gange tillykke - virkelig flot.
  Og hvor er det bare SÅ godt, at du har taget akkurat den uddannelse, som jeg gerne vil på. Kan slet ikke forklare min glæde!
  Jeg har nogle spg, jeg håber du kan svare på.
  1. Optagelsesprøven, er den meget svær?
  2. Når man søger ind på produktionslinjen, skal man så være skide god til matematik?
  3. Er det rigtigt, at man har større mulighed for at komme ind, hvis man søger ind på den internationale linje?

  Jeg vil selv gerne på den internationale, da jeg skal læse videre i England. Ej hvor er det fedt, at du har taget den samme som jeg sååå gerne vil!

  SvarSlet
 28. Anonym: Det skal nok gå :)

  Christine: Tak :) Fedt du gerne vil det samme. Optagelsesprøven er ikke meget svær nej, men der skal selvfølgelig være nogle spørgsmål, der gør det lidt svært. Jeg vil sige.. Du har rigtig gode chancer, hvis du søger den internationale, da der ikke er så mange der "tør" og ved den findes! Så hvis jeg var dig, ville jeg både søge den danske og den internationale. Man behøver ikke være et geni til matematik! Slet ikke.. det skal du slet ikke være nervøs for. Der er ikke særlig meget matematik i det. Det der er, det lærer man undervejs.. Held og lykke til dig også. Skriv bare, hvis der er andet :)

  SvarSlet
 29. Mange gange tillykke! :) Må jeg spørge om du ved hvor ringen er fra og hvor man kan få den måske? Den er bare SÅ flot! Tillykke med den også!

  SvarSlet
 30. Tillykke med den nye uddannelse ;-)
  Er virkelig vild med ringen.

  julia - www.julialouiseblog.blogspot.com

  SvarSlet
 31. Anonym: Mange tak!! Den er fra et smykkefirma der hedder Sperling. Du kan finde den her http://sperling-coll.dk/?traeid=1080

  Tak Julia :)

  SvarSlet