lørdag den 18. december 2010

It's cold outsideI har sikkert lagt mærke til stilheden på bloggen på det seneste.. Det har skyldtes, at jeg har haft travlt med eksamen, men nu har jeg ferie, så nu er jeg back on track. Sådan her så jeg ud i dag, da jeg var på juleshopping med min kæreste.. - Phew, hvor var der mange der havde fået samme idé. Kan I have en skøn aften allesammen!

I guess most of you guys have noticed the silence on the blog lately. It's due the fact that I've been very busy with my exam, but now I'm having holiday, so I'm back on track. This is what I wore today when I went Christmas shopping with my boyfriend. Have a fab evening everybody!

Leather jacket Vero Moda, knitted cardigan vintage, jeans Zara, boots Lacrosse, scarf H&M & bag vintage.

14 kommentarer:

 1. Hvor er dit close-up billede bare superfint! :)

  SvarSlet
 2. super lækkert afslappet outfit. Elsker tasken!

  SvarSlet
 3. Hvor ser du smuk og sund ud :-) Dejligt at få eksamen overstået. Håber den gik rigtig godt :-) Ja, jeg var også ude i dag, og folk skubbede bare med arme og ben for at komme først forbi og hen ad gaderne og hen til varerne.. Så sindsygt.

  SvarSlet
 4. Hvor ser du godt ud, fedt outfit!

  SvarSlet
 5. Wow, sikke nogle flotte billeder.
  Er helt vild med tasken og hatten. :)

  www.lisewedege.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Skønne billeder og lækkert tøj!
  Jeg så dig da du tog billederne. :)
  God jul !

  SvarSlet
 7. Tak, hvor er I søde :)

  Lullumut: Tak :) Den gik fint, tak.. Ja, så ryger lidt af hyggen ved at købe gaver, når der er så mange stressede mennesker.

  Anonym: Tak.. Ej, hvor sjovt! :) God jul til dig også.

  SvarSlet
 8. Oh my, det er da helt vildt lækkert! Er vild med den måde du kombinerer de robuste vinterstøvler ind i et mere fashionabelt vinter-look. Jeg selv hader overtøj, og mine Hunters kombineret med en månemands-agtig North Face jakke gør det ikke bedre - men indenunder prøver jeg at få det til at se godt ud! Har du nogle råd til hvordan jeg kan få det til at se godt ud? North Face jakken er brun, og det var under mine forældres opfordring at købe den til denne vinter - selvom jeg nu selv prefererede en capecoat.

  God jul,
  /Katarina
  www.katarina-wannabeontop.blogspot.com
  www.viunge.dk/Mode/Modebloggen.aspx

  SvarSlet
 9. Der er da virkelig nogen, der forstår at klæde sig både fashionable og fornuftigt på samme tid!
  //Camilla - http://scentoffashion.wordpress.com

  SvarSlet
 10. Hvor ser du dog fin og nostalgisk ud. :) Rigtig dejlig blog du har.

  Jeg er lige startet op, og du må rigtig gerne, hvis du får tid og lyst, kigge forbi. Www.somethingsalt.blogspot.com

  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
 11. Super fed blog du har!

  Og rigtig fine billeder. Jeg tænkte på, den effekt du har taget billederne med, er de fra kameraet? Eller måske fra et redigeringsprogram? Ved du i så fald hvad effekten hedder? Jeg er bare nysgerrig.

  - Tak på forhånd :-)

  Glædelig jul til alle!

  SvarSlet
 12. Katarina: Mange tak! Dejligt med sådan en positiv kommentar. Haha, tror du får det til at lyde værre end det er? Hvis det var mig ville jeg bare kombinere jakken med et fedt, stort tørklæde i måske en anden brændt nuance der passer til den brune og så evt. en beanie hue. Du ved sådan en der poser lidt i nakken. Og så har jeg set at Hunter har lavet sådan nogle kabelstrikkede sokker til deres gummistøvler - det ville måske også fungere ret godt? Du må prøve dig frem :)

  Camilla: Tak skal du have :)

  Cæcilie Sofie: Dejligt at høre, tak. Er glad for du kan lide den. Jeg vil kigge forbi med det samme..

  Anonym: Tak! Jeg har et Canon Eos 450D og det gør det selvfølgelig lidt nemmere at få nogle gode billeder.. Derudover har jeg redigeret farverne i Photoshop på disse billeder, så de blev lidt vintage-agtige. Effekten laver du under "image" -> "adjustments" -> "curves".

  Glædelig jul til dig også.

  SvarSlet