torsdag den 30. september 2010

Transparent skirts

Hvad synes I om denne trend? Man skal selvfølgelig have kroppen til det, men ser de her piger ikke bare skønne ud med deres gennemsigtige nederdele? Jeg er vild med det, men man skal også være lidt modig.

What do you guys think of the transparent-trend? Of course you got to have a stunning body to pull it off, but doesn't these ladies look great? I'm crazy about these looks!

Pics: Unknown source

7 kommentarer:

 1. Jeg er mest vild med nr 2 - men ja man skal være modig, og ikke bange for at fryse, men måske nr tre med grå leggins under?! Det kunne jeg godt finde på.

  Astrid

  My-raspberries.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg synes de er fantastiske! har selv været på jagt efter noget lignene men ja som Astrid siger at det nok ret koldt så et par gemager under ville nok være godt :)

  xxHelene

  www.helene-feeling-fabulous.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Ja, det var nok en god idé med et par leggings faktisk.. :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan absolut ikke forstå hvorfor man skal have "kroppen" før man kan gå i nederdele som disse? Så kan man heller ikke gå i korte shorts hvis man ikke har skinny ben, eller hva? ALLE kan gå i nederdele som disse.

  SvarSlet
 5. Det er jo en smagssag. Jeg synes ikke det er flatterende at gå i nederdele som disse, hvis man vejer 90 kg! Ikke dermed sagt, at det kun er flot, hvis man vejer 50!

  SvarSlet
 6. Kan godt lige den sorte udgave. Og ser også ud som om manden på det første billede er ret vild med det. ;)

  //Sufi
  Sufi's World

  SvarSlet
 7. The second pic is adorable! great blog!

  SvarSlet