tirsdag den 14. september 2010

OSIS+ produkterne

Som jeg tidligere har nævnt, var jeg så heldig at modtage nogle forskellige produkter af serien OSIS+ fra Schwarzkopf, og har nu haft tid til at afprøve lidt forskelligt. Der var både noget til krøller og glat hår og her kommer dommen. Jeg har på billederne brugt "Twin curl", som er en slags creme til krøller, der kommer ud i to "stråler" bestående af en gel og en creme, ligesom de flerfarvede tandpastaer man kan få. :) Det smarte ved denne er, at den både kan bruges i fugtigt- og tørt hår for at peppe krøllerne op, og får dem til at samle sig. Det eneste minus er, at når man har brugt tilstrækkeligt meget af den, kommer kun den ene "stråle" ud, men den fungerer nu alligevel. Så den er jeg ret begejstret for! Derudover har jeg været ret vild med den omtalte "Dust it", hvilken er en slags pudder, man fordeler i hovedbunden ved skilningen for at give fylde. Også deres hårspray er bedre end de fleste jeg har prøvet. Alt i alt har jeg været positivt overrakset, da ingen af produkterne har virket fedtede eller klistrede i håret og fungerer ret godt. Dog synes jeg prisen er lige i overkanten (149 kr. per styk), men til gengæld holder de fleste af dem også længe!

During the past month I've been testing various styling products by Schwarzkopf's OSIS+ line. I'm very pleasantly surprised as none of the products seem greasy or sticky in the hair and have a strong hold. I'm especially fond of their "Twin Curl" creme which really gathers my curls and leaves no frizzy hair. So all in all i'm quite satisfied with the products, though I think they're a little expensive (Dkk149 each).

10 kommentarer:

 1. Jeg er også rigtig glad for OSIS+. Jeg bruger Dust it, Volume Shot mousse og Air Pomade sprayvoks. Jeg synes også 149 kr pr stk er for dyrt, men et godt tip er nicehair.dk. Der fik jeg produkterne for 60 kr stykket. Man kan sikkert finde dem endnu billigere på britiske beautysider. Bare et tip :) Vh Anso

  SvarSlet
 2. Dit hår er viiiirkelig flot på billederne! wow.

  SvarSlet
 3. Hej :)

  Og tak for en fantastisk blog - der er altid noget at hygge sig med, på sådan en grå tirsdag :)

  Hvor om alting er:
  Nu har jeg nogenlunde samme krøllede skønne hår som dig :) Men hvad bruger du ellers til dagligt af produkter, shampoo osv. ? :)
  Kan ske du sikkert har fået det her spørgsmål "like a million times" - men ja, nu kommer der endnu et - og måske jeg endda kunne være heldig at du har lavet andre hår-poster? :)

  På forhånd mange tak :)

  Hav en fantastisk eftermiddag og aften :)

  Smil
  Julie

  SvarSlet
 4. Anne Sofie: Fedt! Tak for tippet.. Det lyder billigt!

  Caroline Friis: Mange tak :)

  Julie: Tak for rosen! Jeg har vist ikke lavet så mange andre posts lige om mit eget hår før :) Men af shampoo plejer jeg at bruge en uden parfume - enten Derma eller Minimal, da jeg synes man fylder sig selv med så mange andre duftende ting og sager. Til hverdag plejer jeg bare at putte hårskum i, når håret er halvtørt og så tørre det med hovedet nedaf med en diffuser (du ved den der runde tingest med pigge man sætter for enden af hårtørreren), så giver det rigtig fine krøller. Nogen gange bruger jeg også saltvandsspray, når håret er vådt (den fra Mop), det giver et lidt mere råt look. Det var vist det :)
  Og i lige måde.

  SvarSlet
 5. synes godt nok du har det mest fantastiske hår nogensinde!!! hold da op det er snyd....:-)

  SvarSlet
 6. Beautiful hair! Sooo envious!

  SvarSlet
 7. Kan du ikke komme over og sætte kusinens hår..... hvor kommer de krøller fra??? :-)

  jeg vil gerne arve ørenringene, når du ikke vil have dem mere..... :-D

  hilsner det mørke Midtjylland ;-)

  SvarSlet
 8. Haha jo da! :) De kommer vist fra min farmand..

  Mener du ugleøreringene?

  Knus tilbage

  SvarSlet
 9. ja uglerne... jeg må jo forsøge at følge med dine modeforskrifter ;-)Tøjet går ikke på en gammel kone som mig, men nogle af smykkerne er ok... Kunne også godt lide den runde vielsesring, du havde fundet

  vi er vist 3 piger, der har arvet krøllerne - OG det har brødrene vel også, hvis de havde langt hår. hi hi.....

  SvarSlet
 10. Du har seriøst det flotteste hår !! Mon ikke du næsten kan putte hvad som helst i det ? Er SÅ misundelig...

  SvarSlet