mandag den 28. februar 2011

Lack


Så kom hylden endelig op over mit tøjstativ. Noget jeg længe har haft i tankerne, men bare ikke har fået gjort før nu. Synes den gør meget for selve rummet og væggen ser mere fuldendt ud nu. Den er fra IKEA og hedder Lack.

I finally got my shelf from IKEA. I've for a long time wanted a shelf to hang above my wardrobe, I think it makes the whole room and especially that wall look more complete.

The winner is...


Det har været så hyggeligt at læse, hvad der får jer allesammen til at smile! Nu er vinderen fundet med følgende kommentar:

Tanken om at studentertiden snart nærmer sig bringer et stort smil frem på mine læber :) Jeg glæder mig sindsygt meget, og der ville da ikke være noget bedre end at gå igennem tiden med kridhvide tænder!

 Tillykke til dig, Nanna - jeg sender dig en mail.

søndag den 27. februar 2011

Loppefund

Det har for mit vedkommende været en loppemarkeds-rig weekend. Jeg har været hos min mor og hun foreslog, at vi lige rundede et loppemarked i dag også. Det blev afholdt på noget der hedder Havarthigaarden i Holte. Der var virkelig meget skrammel, men blandt alt skramlet var der en dame der havde en stand med de lækreste ting. Jeg købte denne fine, ruskindsjakke fra By Zoe - er så glad for den allerede! Vi skal nok blive fine venner :)

I've been visiting my mom this weekend. She suggested that we stopped by a flea market today as well. I can't get enough of those flea markets! I bought this fine suede jacket - I think we'll become very good friends :)

lørdag den 26. februar 2011

Fuzzy sweater

Sådan her så jeg ud i dag på vej til fødselsdag hos min storebror. Trøjen er købt på loppemarkedet tidligere i dag - jeg synes den var lidt sjov og anderledes. Og så kom plastikclutchen også i brug i dag. Nu står den på melodi grand prix, det er ikke noget jeg normalt ser, men jeg kender lidt til en af dem der er med i år, så må lige følge lidt med :) See you tomorrow babes!

This is what I wore today. I bought the fuzzy sweater at the flea market earlier today. I think it's kind of cool and I'm also quite fond of the colour. Think I'm gonna wear it a lot.. See you tomorrow babes!

Remisen loppemarked


Birgitte & Cille
Der er i dag og i morgen loppemarked på Remisen på Østerbro fra 10-16. Jeg var et smut forbi med to veninder tidligere - fandt dog ikke så meget, og jeg synes priserne var lidt for høje, men hyggeligt var det. Glæder mig så meget til de udendørs loppemarkeder starter :) Hav en skøn lørdag allesammen, jeg er på vej til fødselsdag.

I stopped by a flea market this morning, but I didn't buy that much. Can't wait for the outdoor flea markets to begin. Have a great day everybody!

fredag den 25. februar 2011

Jelly sandals




Det kan godt være det en lille bitte smule for tidligt at tale om sandaler, men jeg synes simpelthen disse i plastik fra Marc by Marc Jacobs er så fine! Min veninde Nicoline har lige købt dem, er slet ikke misundelig! Jeg tænker de måske slet ikke er så tossede at smide lidt penge efter, da man vel bare kan skylde dem, hvis de begynder at se brugte ud? Og så er de bare så enkle og fine. Hvad synes I om dem?

I really love these jelly sandals by Marc by Marc Jacobs. My friend has just bought them, and I'm so jealous! What do you guys think of them?

torsdag den 24. februar 2011

YSL Rouge Pur Couture


Jeg har i et stykke tid været på udkig efter en orangerød læbestift, og forleden så jeg denne fra Yves Saint Laurent hos Sara fra Youblush - den var præcis hvad jeg ledte efter. Så den røg med hjem i dag, da jeg var i Matas. Den gør altså bare et eller andet ved et hverdagsoutfit. Forestil jer lige denne læbestift til sommer, når man har fået lidt farve. Rouge Pur Couture hedder den i farven 13.

I just bought this orangered lipstick from Yves Saint Laurent today. I love the colour and try to imagine how it'll look like in combination with bronzed skin for Summer. It also really cheer up an everyday outfit.

New in

Jeg var nødt til lige at smutte forbi og kigge på denne plastiksag fra Ordning & Reda, da jeg havde fri fra arbejde i går, og det endte jo med at den kom med mig hjem. Synes den er rigtig fin og enkel. Dog overvejer man lige en ekstra gang, hvad man fylder i den, når man skal til fest.. Det er ikke alt man lige har lyst til at flashe :)

I stopped by Ordning & Reda yesterday to take a look at this bag. I really like the fact that it's so simple, so I ended up buying it. I guess you really consider what to put inside it, when you go out. Some stuff you just want to keep private :)

onsdag den 23. februar 2011

Clinique pore minimizer

Der er efterhånden flere af jer, der har spurgt om jeg ikke vil skrive lidt om mine makeup rutiner og om hvilke produkter jeg bruger. Jeg vil starte med at fortælle jer lidt om disse små cremer fra Clinique, da jeg synes de fortjener deres helt eget indlæg.

Jeg opdagede den lille af dem, "Pore minimizer instant perfector", første gang hos en veninde for ca. fire år siden, og siden da har den været fast inventar i min makeup pung. Den går ind og gør porerne nærmest usynlige og får huden til at se meget jævn, ensartet og mat ud. Man bruger kun meget lidt af gangen og påfører det i T-zonen. Man kan slet ikke se, at man har noget på huden, derimod ser huden bare naturlig og pæn ud.

Den anden creme "Pore minimizer refining serum" er også god, men kan altså ikke leve op til den lille af dem. Den går mere i dybden og man opnår en effekt over lang tid, hvorimod den lille af dem virker med det samme.

Det er ikke fordi jeg selv lider af synlige porer eller noget i den stil, men uanset hvad bliver min hud bare pænere af den og føles meget glat. Den findes også i en udgave der hedder "T-zone shine control" som er tilegnet fedtet hud. "Pore minimizer instant perfector" er ihvertfald klart et af mine yndlingsprodukter!

Several of you guys have asked questions regarding my makeup routines. I'll start to tell you a little about one of my favorite products in the whole world, Clinique pore minimizer instant perfector. When you apply it to your skin it gets so much smoother and your pores gets much more smaller. It really makes your skin looks more even. Clinique pore minimizer refining serum is also a very good product, though it takes some time before you'll see a result.

tirsdag den 22. februar 2011

FIVEUNITS info

I er mange der har efterspurgt pris på disse fine, højtaljede "Sharin" bukser fra FIVEUNITS og om, hvornår de kommer i butikkerne. De kommer faktisk allerede i butikkerne fra i morgen, prisen er 699 og de bliver forhandlet i nedstående butikker. Bor du ikke i nærheden af nogle af disse butikker og godt kunne tænke dig bukserne, kan du kontakte Camilla@styleunits.com - jeg er ihverfald utroligt glad for mine! Og det er der vist en vis ung dame der også er :)

- Samsøe butikkerne.
- Illum & Magasin, København, Odense og Århus.
- Berg & Butterfly på Østerbrogade og Falkoner Allé.
- Cadovius og co. i Herning.
- Catwalks Skum i Vejle.
- Munk og co. i Holsterbro.
- Loftet i Århus.

Black + leo

Sådan så jeg ud i går i min kappe fra Weekday, jeg nær havde glemt, min vintage hat og mine Vagabond sko. Nogen gange skal man altså lige vænne sig til det med at have hat på. Kender I det? Ringen er lavet af ben og jeg fik den i julegave af min kære søster. Men jeg kan da vist godt glemme alt om kappe og læderjakke, for hvad sker der lige for snevejret? Jeg troede foråret var på vej og vinterstøvlerne er allerede smidt på loftet - men næ nej, snydt igen!

This is what I wore yesterday. I had almost forgot about my cape from Weekday. But I guess I have to forget about my leather jacket and cape for a while, as it has just started snowing in Denmark again - damn!

mandag den 21. februar 2011

Zara webshop!

Jeg gik forleden og tænkte på, hvorfor Zara mon ikke havde en webshop? Og wupti, da jeg tjekkede forbi deres site tidligere, kunne jeg se, at de starter op d. 3. marts! Fedt ikke? :) Nogle af disse ovenstående sager kunne nemt havne i min shoppekurv.

The other day I was wondering, why Zara didn't have a webshop? When I stopped by their site earlier today, I discovered that they're opening a webshop March 3rd. Some of these items could easily slip into my shopping basket.

Plastic obsession

Plastic clutches er ingen nyhed, men ikke desto mindre er jeg blevet ret hooked på at få fat i sådan en fin gennemsigtig taske. Carolina fra Fashion Squad viste den øverste tidligere i dag på sin blog, og jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at sådan en skal jeg da eje! Begge clutches er fra Ordning & Reda - er der nogle af jer, der har set dem i butikkerne endnu?

I've become quite fond of the idea of getting a transparent clutch like these ones. The first one belongs to Carolina from Fashion Squad and they're both from Ordning & Reda. Have any of you guys seen them in stores yet?

søndag den 20. februar 2011

Søndagskonkurrence


Denivit har været på markedet siden 70'erne. En ægte retro tandpasta i virkeligheden! :) Trenden i øjeblikket er at søge tilbage til de trygge rammer, en form for slow living, hvor kvalitet er i højsædet. Det er også hvad Denivit lægger vægt på. Du har nu mulighed for at vinde et helt års forbrug af tandpasta og tandblegning fra Denivit med et tilhørende vintage-kit i form af en billedramme, et retro tørklæde og en lp "I blame Coco!". Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar med din email, og skrive hvad der kan få dig til at smile. Konkurrencen slutter på torsdag d. 24. kl. 18.

Sorry, this competition is only for Danish residents.

lørdag den 19. februar 2011

Red + beige

Det er altså bare så hyggeligt at have en blød, lille hundeven på besøg. :) Det er datteren til hende der døde, så det er ikke en ny hund, som nogle af jer troede. I dag har jeg taget mine røde jeans på fra Zara, synes de skulle i brug i det gode vejr! Nu jeg tænker over det, så er hele mit outfit stort set fra Zara - bortset fra taske og støvler. Jeg bruger vist for mange penge i den butik! See you later alligator..

I'm wearing my red Zara jeans today. Actually almost everything I'm wearing is from Zara, except from my boots and bag. I guess I'm spending too much money in that shop. See you later alligator..

OSMO Berber Oil

Denne hårolie fra OSMO dumpede ind ad min brevsprække forleden. Jeg har nu afprøvet den i et par dage, og jeg må sige, at den er super lækker. Jeg var lidt skeptisk, da det er en olie og jeg var bange for, at den ville give fedtet hår. Tvætimod giver den utroligt blødt og glat hår og føles også glat, når man fordeler den i hænderne. Den er egentlig nærmere en serum. Mit hår er efterhånden ret tørt og trænger til at blive klippet, men synes ikke det føles så slemt, når jeg putter denne olie i håret. Jeg vil ihvertfald klart anbefale den. Den koster 199 kr. og Bella Vista oplyser nærmeste forhandler på tlf. 86 80 48 11, hvis I skulle være interesserede.

I've just recieved this hair oil from OSMO. I've been using it for some days now, and it really makes my hair smooth and soft. It feels more like a serum, as it's not greasy at all. If you hair is damaged like mine, I would really recommend you to try this out.

fredag den 18. februar 2011

Military look

Så blev det sørme weekend! :) Sådan har jeg set ud i dag i min militærjakke fundet på et loppemarked for et års tid siden. Jeg havde helt glemt, at jeg havde den, så den skulle da lige luftes trods kulde og blæst :) I aften har min mor været hos mig, vi har set X-factor og nu har jeg min søde lille vovse på besøg. Vi ses i morgen allesammen!

I've been wearing my old military jacket today despite the cold weather. I had totally forgot about it - I love discovering old stuff in my closet, it's almost like buying new items :) Unfortunately it happens very rarely.

torsdag den 17. februar 2011

Look of today - cable shorts

Kjolen var ikke det eneste der var i pakken fra ASOS i går. Jeg modtog også disse fine strikshorts. Jeg er super glad for dem og kvaliteten er også overraskende god. De kan købes her på ASOS til bare 156 kr på udsalg, hvis I skulle være interesserede? Blusen er faktisk også ny og fra H&M - den er i virkeligheden sølv, men det ses ikke på billederne. I må have en dejlig dag..

The dress wasn't the only thing I bought from ASOS. I also bought these fine cable shorts. I really like them and the quality is surprisingly good. They're available here if you're interested. Actually the shirt is new as well and from H&M. Have a fab day everyone..

Orange touch