tirsdag den 31. august 2010

Last day of August - first day of school


Så startede første skoledag! Hvor blev sommerferien af? Det var dog alligevel fedt at starte igen, møde ny klasse og høre lidt om det hele :) Dette er hvad jeg har haft på i dag. Købte blondeblusen i går i Zara og synes de har ramt plet med denne - god pasform, lækker kvalitet og fin detalje ved kraven!

Today was my first day of school for almost three months. Where did summer go? Anyway it was nice to meet my new classmates and get some information about the education. This is what I wore today. I bought the lace top in Zara yesterday and I think they've hit the spot with this one - nice fit and quality!

mandag den 30. august 2010

Bianco wedges

Hello Denmark :) Så er jeg hjemme igen efter en skøn ferie! Santorini havde ikke meget at byde på hvad mode angår - jeg købte dog én ting, som I må se en af dagene. Så det var dejligt lige at tage en tur forbi Strøget i eftermiddags. Var et smut i Bianco og se nogle lækkerbiskener jeg faldt over. Det er ikke til at tage fejl af, hvilken designer Bianco har taget inspiration fra (Camilla Skovgaard), men fede er de! Og så koster de 900 kr, så det er til at klare! Hvad synes I?

Hello Denmark :) So I'm back after a wonderful holiday! Santorini didn't have much to offer in what fashion is concerned - I bought one thing that I'll have to show you though. So it was nice to go shopping this afternoon in Copenhagen. I stopped by Bianco and look at these beauties I stumbled upon. It's clearly to see whom the designers behind Bianco have got their inspiration from (Camilla Skovgaard), but anyway I think they're cool! What do you guys think?

søndag den 29. august 2010

Bye bye Santorini

Her får I lige et par detaljer fra aftenens outfit. I morgen tidlig går turen mod DK! - Hvordan er vejret egentlig derhjemme? Tiden er gået alt for hurtigt hernede, men på den anden side glæder jeg mig også til at komme hjem og starte nyt studie :) Mere om det - vi ses derhjemme! Blusen er fra Day, shorts fra H&M og sko fra Ebay.

Here are a few pics of tonight's outfit. Tomorrow morning we'll be heading Denmark! Time has passed by too quickly, but on the other hand I'm really excited to get back home and start a new education. Blouse Day, shorts H&M and shoes Ebay.

lørdag den 28. august 2010

På en lille båd der gynger...

Så fik jeg igen min søde kæreste til at tage et outfit billede her til aften :) Toppen er fra Fairly og shorts er fra H&M. Nu er der ikke lang tid, før turen går hjemad - ØV!

I once again persuaded my sweet boyfriend to shoot an outfit pic. :) The blouse is from Fairly and the denim shorts are from H&M. Now ther's only one day left before we'll go back to Denmark - time passes by too quickly!

fredag den 27. august 2010

Where the sun never sets



Lyset hernede gør det så nemt at tage lækre billeder. - Det er ihvertfald noget lidt andet end at stå derhjemme i entreen :) Her til aften har jeg taget min nye silkekjole på fra Very by Vero Moda. Den er så lækker at have på hernede i varmen!

The light down here makes it so easy to take nice pictures. - Anyway it's slightly different than standing at home in the stairway :) This evening, I put my new silk dress on from Very by Vero Moda. It's so nice to wear down here in the heat!

torsdag den 26. august 2010

Nell by SJ

Så kom den anden buksedragt i brug, som jeg købte i søndags. Mærket er Nell by SJ - havde aldrig hørt om det før, men nu vil jeg da prøve at kigge lidt efter det, når jeg skal ud og shoppe næste gang. I dag er stået på afslapning med stort A!

Today I'm wearing the other jumpsuit I bought last Sunday. The brand is Nell by SJ - I've never heard of that brand before, but I'll definately look for it when I'm out shopping next time.

Native American

En anden trend pt går på temaet "native american" og dækker over alt fra kapper, mønstrede jakker, drømmefanger halskæder og øreringe til toppe og kjoler med fjerprint. Her er lidt inspiration!

Another trend at the moment is the "native american" theme. It covers everything from capes, patterned jackets to dream catcher necklaces and earrings and tops and dresses with feather prints. Here are some inspiration!

Pics: unknown source

onsdag den 25. august 2010

"Dagens" på Santorini



Γεια σε όλους! (Hej allesammen! - på græsk) hehe.. Håber I kan holde varmen derhjemme! :) Her er ihvertfald skønt! Her til aften har jeg iført mig min nye buksedragt fra Suncoo købt på loppemarked i søndags. Nu vil vi smutte ud og spise!

Γεια σε όλους! (Hello everyone! In Greek) :) Santorini is certainly a wonderful place! This evening, I put my new jumpsuit on by Suncoo bought at flea market last Sunday. Now we'll go out and have some dinner!

Cape trend

Kapper er den store dille for tiden og en tendens jeg er ret vild med! Her er nogle bud fra ASOS og Topshop. Hvilken en kan I bedst lide?

Capes are the big craze at the moment and a trend I'm pretty crazy about! Here are some suggestions from ASOS and Topshop. Which one do you like the most?

tirsdag den 24. august 2010

Beachy hair

Hej allesammen! En lille hilsen fra Santorini. I dag er dagen blevet brugt på stranden - skønt! :) Et miks af saltvand og citron gør bare et eller andet ved håret. Derhjemme bruger jeg også saltvandsspray nogen gange for at opnå lidt ala det her look. I morgen står den på 4-hjulet motorcykel (hedder det det?) rundt på øen. Kan I ha' det!

Hi everyone! We have spent the day at the beach today - great! :) A mixture of salt water and lemon just does something good to your hair. At home I sometimes use salt water spray to get a beachy, rough look like this. Tomorrow we're gonna go around the island by some kind of a four-wheeled motorcycle (is that what it's called?). 

Questions & answers - første del


(Billede fra et modeshow jeg gik på skolen)

Tak for alle jeres spørgsmål og rosen! Det er virkelig dejligt at høre! Da jeg har fået mange henvendelser omkring min uddannelse, starter vi lige med et indlæg om det :) 
  • Hvad vil du bruge din uddannelse til?
  • Hvad var dine overvejelser?
  • Hvordan er dit indtryk af uddannelsen?
  • Kan du anbefale den til andre, og hvorfor?
  • Jeg søgte selv ind på Desigteknologi på KEA her i sommer, men fik desværre afslag. Jeg synes det er lidt svært at blive klog på hvad de egentlig kigger efter i optagelsesprøven og hvad jeg kan gøre for, at give mig selv de bedst mulige chancer for at blive optaget.. Er det noget du muligvis har en ide om?
  • Hvordan var miljøet i forhold til, at det er en uddannelse med en stor overvægt af piger?
  • Kender du til mange der har svært ved at finde arbejde efter endt uddannelse på KEA?


Jeg vidste jeg ville ind på en designskole, så søgte også Danmarks Designskole. Desværre lå den prøve, da jeg var i Asien i tre måneder og jeg måtte sidde skiftevis på stranden og på et lille hotelværelse og lave prøven. Og da den også skulle sendes hjem, havde jeg kun 5 dage til at lave den, så I kan næsten selv regne ud, hvordan det gik. Afslag! Men ved bare, jeg havde fortrudt, hvis jeg ikke havde prøvet.


Jeg kom ind på KEA Design og Business og blev som sagt designteknolog i sommers på den internationale linje i produktion hvilket tog to år.


Det er svært at sige, hvad de kigger på til optagelsesprøven, da den er forskellig hvert år! Og man kan heller ikke rigtig øve sig til den, da den kan omhandle alt! Jeg vil sige, det kan være en fordel, hvis man øver sig lidt i ”værdikæden” og prøver at få det skudt ind et sted i prøven. Prøv at google det, i så fald.


Vi var kun piger i min klasse, men fordi der var så stor aldersforskel på os, synes jeg ikke der gik så meget ”hønsegård” i den. Heldigvis :)


Det er altid svært at få arbejde i denne branche, men man er bare nødt til at tro på det! Man har selvfølgelig også bedre muligheder ved at have bacheloruddannelsen, end dem der ikke har den, men hvis det er det man vil, skal man bare springe ud i det!


Der er mange linjer på KEA - både inden for det kreative eller det mere business rettede. Jeg valgte produktion, da jeg en dag gerne vil starte mit eget og tænkte, at det er vigtigt at man kan andet end at designe, men også ved noget om hele processen bag. Når man har produktion lærer man om alt fra designerens første udkast til tøjet kommer i butikkerne – hele processen faktisk.


Jeg har været super glad for at gå der, dog vil jeg sige, at der ikke rigtig er styr på tingene derude. Jeg blev f.eks. ringet op, en time før jeg skulle til eksamen og fik fortalt, at der var sket en fejl, og den blev udsat til dagen efter. Vores studietur blev også udsat, da skolen havde glemt at tage højde for ramadanen i Istanbul. Så der er mange eksempler på dårlig planlægning, men alt i alt synes jeg ikke, det har påvirket min uddannelse. Jeg har fået meget ud af det! Man har generelt meget fritid, når man går på KEA. Der er ikke så mange ”lektier” og man har stort set studiedag (dvs. fri) hver onsdag! Thumbs up!


Nu skal jeg så starte på overbygningen på KEA i Fashion Design for også at få lidt af det mere kreative med – den tager yderligere halvandet år! Jeg glæder mig helt vildt faktisk! Så når jeg er færdig, håber jeg på at få arbejde i en modevirksomhed. Man får nok lov til at starte som designassistent og forhåbentligt arbejde sig opad! Og så vil jeg jo gerne starte mit eget en skønne dag! :)

Unskyld for den lange smøre. Hehe!

Sorry, this is only for Danish residents. I'm just answering questions from Danish readers regarding my education.

mandag den 23. august 2010

Hasta la vista, Baby!

Når I læser dette indlæg, er jeg nok lige landet på Santorini i Grækenland! Wuhu.. Jeg ved ikke om der er internetforbindelse på hotellet, men jeg har ihvertfald gjort nogle indlæg klar til jer, som automatisk vil blive udgivet :) Smart ikke? Kan ikke vente til at komme ned i varmen til sol (forhåbentlig), afslapning, feta ost og tzatziki! Skal nok tage en masse billeder..

When you read this post, I'm probably just landed on Santorini, Greece! Can't wait! I don't know if there is internet connection at the hotel, but I've anyway prepared some posts for you, which will automatically be released :) Smart right? I can't wait to relax in the sun while eating feta cheese and tzatiki! I'm gonna take a bunch of pics..

søndag den 22. august 2010

Dagens loppefund


Jeg sagde jo der var mange fine ting i dag! :) Fik ihvertfald købt en del, som I kan se - og dette er endda ikke det hele! Jeg tror vist snart, jeg er nødt til at sætte lidt på salgsbloggen, hvis der skal være en chance for at få plads til dette i skabet. Er især vild med de to buksedragter - især den med de lange ben kommer slet ikke til sin ret på billedet. Jeg vil style den med et læderbælte i taljen og enkelte smykker. I må have en skøn aften!

As I said - there really was many nice things at the flea market today :) As you can see, I bought a whole lot - and this is not all! I guess I have to clean up in my closet to get some room for these things. I'm especially crazy about the jumpsuit and the playsuit. The jumpsuit doesn't come into its own in the picture. Have a fab evening everyone!

Søndagens loppe - Gentofte

De fleste af jer har vel efterhånden fundet ud af, at jeg er helt tosset med loppemarkeder. Jeg kan faktisk slet ikke lade være! I morges blev det til Gentofte loppemarked lige ved Charlottenlund station. Der var så mange fine ting i dag - må vise jer senere hvad jeg købte! Var der nogle af jer der kom afsted? Jeg skal forresten nok snart få svaret på "Ask me anything" indlægget :)

I guess most of you guys have probably found out that I'm crazy about flea markets! I can't help it! This morning I went to Gentofte flea market just next to Charlottenlund station. There were so many nice things - I have to show you later what I bought! Did any of you guys go to any flea markets today? Btw, I'll soon answer the "Ask me anything"-post :)

lørdag den 21. august 2010

Army trend

Det er ingen nyhed at army er det store hit for tiden. Men her får I alligevel et moodboard med lidt forskellige, billige army sager. Hvis ikke jeg allerede havde to par armybukser, havde jeg klart smidt disse fra ASOS i kurven!

It's no news that army is the big trend at the moment. Anyway here are some different army items found on various high-street online shops. If I wasn't already the happy owner of two pairs of army trousers I would difinitily have bought these ones from ASOS!

fredag den 20. august 2010

Ask me anything!

Hej allesammen! Jeg har efterhånden fået mange spørgsmål fra jer som f.eks. hvor der er gode loppemarkeder, min uddannelse, hvad jeg bruger af produkter til mit hår, hvordan Ebay fungerer, hvor jeg shopper osv. Så jeg tænkte det var på tide at lave en Q&A post, hvor I kan spørge om alt mellem himmel og jord. Så bare fyr løs! :)

Hi everyone! I've received many questions from you guys regarding anything from where to find good flea markets, my education, what kind of products I use for my hair, how Ebay works etc. So I thought it was about time to do a Q&A post where you can ask my anything! So just shoot! :)

torsdag den 19. august 2010

Møns Klint


Jeg har et par fridage inden jeg skal på ferie og i dag blev brugt på et smut til Møns Klint. Gud, hvor er der smukt! - Benyttede lige lejligheden til at få taget et outfitbillede. Bukserne er fra Topshop, jakken er vintage og skoene er fra Converse.

I have a couple of days off before I'm leaving for Greece. Today I spent on Møns Klint - God, it's so beautiful! - I took the opportunity to have an outfit photo taken. The trousers are from Topshop, the jacket is vintage and the shoes are from Converse.

onsdag den 18. august 2010

Day Birger et Mikkelsen

Som tidligere nævnt fik jeg taget nogle billeder hos Day forleden som skulle bruges under modeugen ved fremvisningen af tøjet. Her er lidt af resultaterne - dog er kvaliteten ikke så god, da jeg bare har taget billeder af billeder printet ud på papir. Jeg må lige få dem til at sende mig originalerne på computeren :) Det var super sjovt at være med til!

As mentioned earlier I had some photos taken at Day the other day that were used during Cph fashion week. Here are some of the results - the quality of the pics aren't that good as I took photos of other photos printet out on paper. Anyway I hope I'll get some of the real ones soon. It was so fun being a part of that day!

Dagens

Jeg skulle vist aldrig have nævnt noget om gummistøvler, for nu bliver det da bare ved med at regne :) Jeg er lige kommet hjem - har været ude med min veninde Nicoline og se vores andre veninder lave gymnastikopvisning! De var så seje :) Anyway - jeg har mine armybukser og læderjakke på fra Zara, tasken er vintage og støvlerne fra Paris. I må have en skøn aften!

I guess I should never have mentioned anything about rubber boots in my previous post, 'cause it just keeps raining now :) I just got home - I've been out with my friend Nicoline to watch some other friends do a gymnastics show! They were just so good at it :) Anyway - I'm wearing my trousers an leather jacket from Zara, the bag is vintage and the boots are bought in Paris. Have a fab evening everyone!

Ebay wellies

Når nu vejret i Danmark ikke lige just er sol og vejr til sandaler og bare ben, så må man jo prøve at være trendy på andre måder :) Jeg begyndte derfor at lede efter fede gummistøvler på Ebay og dette er hvad det blev til. Er selv ret vild med nr. 1! De første gummistøvler kan købes her, nr. to kan købes her og nr. tre kan købes her og de koster alle mellem 230-290 kr. inkl. porto.

When the weather doesn't allow you to wear sandals and bare legs you have to come up with other solutions to continue being stylish. Therefore I started looking for wellies at Ebay and here are the ones I found. I'm pretty fond of number one myself! The first pair are available here, the second ones are available here and the third ones are available here and they all cost approx. £23.

tirsdag den 17. august 2010

Dagens

Her får I lige et hurtigt "dagens". Jeg har været på arbejde hele dagen hos Day og vil nu smutte hen til en veninde og hygge. Bukserne købte jeg forresten også forleden i Gina Tricot. :) De er Så behagelige!

Here is a quick photo of today's outfit. I've been working all day and I'm now on my way to a good friend. Btw I bought the trousers in Gina Tricot the other day along with the other things as well. :) They're so comfortable.

mandag den 16. august 2010

OSiS+


Jeg var så heldig at få tilsendt disse lækre produkter fra Schwarzkopf med posten. OSiS+ hedder deres nye serie af stylingsprodukter. Jeg har allerede afprøvet et par stykker af dem, og er ret begejstret for den lille røde "Dust it" i forgrunden. Så snart jeg har prøvet lidt flere af produkterne, får I en anmeldelse her på bloggen :)

I had the fortune to receive this package from Schwarzkopf filled with nice styling products! OSiS+ is the name of their new line. I've already tried a couple of them and I'm quite fond of the small red "Dust it" in the foreground of the pic. As soon as I've tried more of the products I'll give you a review on the blog. :)

Dagens

Jeg var i Gina Tricot forleden og både disse jeans og skjorten røg med hjem! Har længe ledt efter den helt rigtige skovmandsskjorte og Gina Tricot havde mange at vælge imellem til ingen penge. Jeg vil smutte igen, kan I ha' det! :)

I stopped by Gina Tricot the other day and bought both the jeans and the lumberjack shirt! I've for a long time been looking for the right lumberjack shirt and Gina Tricot had a lot to choose from. Have a fab evening everyone! :)

søndag den 15. august 2010

Pattern cape

I know, det er ikke efterår endnu! Men jeg kunne ikke helt lade være med at forestille mig, hvordan denne lækre kappe kunne kombineres, da jeg faldt over den på ASOS. Og så koster den kun 200 kr! Jeg ville bruge den til et ellers simpelt, sort outfit uden på en læderjakke. Jeg tror vi kommer til at se mange flere kapper her til vinter. Hvad synes I om den?

I know, it isn't Autumn yet, but anyway I couldn't stop imagine what to combine this fabulous cape with, when I saw it on ASOS the other day. I would wear it in combination with a simple, black outfit outside a leather jacket. What do you guys think of it?

fredag den 13. august 2010

Very by Vero Moda


Som jeg nævnte i går, er jeg blevet ret vild med Vero Modas undermærke "Very". Jeg var så heldig at få lov til at vælge lidt forskelligt fra butikken efter sidste modeshow i dag og valgte denne lækre kjole i det flotteste matte silke! Den kan både bruges som kjole eller som vest når den er åben! Vi skal nok blive "Very" good friends! :) hehe..

As mentioned yesterday, I've become quite fond of Vero Moda's sub-brand "Very". I had the fortune to choose some styles from the store after the last fashion show today and I chose this fab, silk dress! It's both possible to wear as a dress or as a waistcoat when it's open! I'm sure we'll become "Very" good friends! :)

torsdag den 12. august 2010

Bestseller modeshow


Her er lidt billeder fra modeshowet hos Vero Moda på Strøget i dag! Det er altså super sjovt at være med til og alle involverede er så søde! Nu er det sidste show i morgen, men først skal jeg lige en tur på modemessen i forum hos Day. Kender I forresten Vero Modas mærke "Very"? De har super mange fine styles, i fede snit, lavet af silke! Hav en skøn aften chicas!

Here are some pics from today's fashion show at Vero Moda! It's so fun being a part of and everyone involved is just so kind! The last fashion show is tomorrow, but first I'll go to the fashion fair to work for Day. Btw do you guys know Vero Moda's sub-brand "Very"? There are so many nice styles among that line! Have a fab evening chicas!