onsdag den 24. juni 2009

Biker boots


Her er et udvalg af biker støvler. Jeg forestrækker at bruge dem til et feminint outfit for at give det en kant.

Øverst fra venstre: 1. Billi Bi, 2. Prime, 3. http://www.armyvarer.dk/product.asp?product=2915, 4. Code West, 5. Office.

fredag den 19. juni 2009

Ønskesedlen



Nu mangler vi bare solen, for sættet her ville være fint, hvis der var en smule sol :) Er vild med de her shorts . De kunne også være fede med et par blonde- eller revnede strømpebukser indenunder! Smykkerne er fra Pamela Love - prøv at tjek hendes smykker ud, der er mange fede!!

Jakke fra Gina Tricot, T-shirt fra Topshop, smykker fra Pamela Love og shorts fra Topshop.

Pailletter er tilbage

Pailletter er tilbage med fuld kraft! De kan peppe ethvert oufit op og og både gode til hverdag med jeans eller til fest med stiletter. Jeg ville f.eks. bruge en af pailletjakkerne med et par rå, skinny jeans og en simpel hvid/sort T-shirt til hverdag. Når man har med pailletter at gøre er det vigtigt, at resten af outfittet er mere simpelt, så man ikke kommer til at ligne en hel diskokugle.

Øverste række fra venstre: vest fra ww.asos.com, lang top fra http://www.blogger.com/www.hm.com, bolero fra http://www.blogger.com/www.asos.com.
Nederste række fra venstre: jakke med 3/4 ærme og top fra http://www.blogger.com/www.topshop.com og jakke fra http://www.blogger.com/www.hm.com

tirsdag den 16. juni 2009

Rabatkode til Topshop


Da jeg bestilte i dag, fandt jeg en kode der giver 5 pund i rabat. Tænkte I andre skulle have glæde af den: TSFIRST15
Så sparer man ihvertfald portoen.

Copy it!!!

Har længe kigget på støvlerne fra Chloé til højre, men i dag i Topshop i Magasin i Kbh faldt jeg over en fin efterligning til 900 kr (den til venstre). Der var desværre kun to størrelser tilbage - som ikke passede, da de var revet væk. Så jeg kiggede på topshops hjemmeside og fandt dem til kun 676 kr inklusiv porto i den rigtige størrelse! Haps haps haps! Glæder mig til at modtage dem :)

Til venstre støvler fra http://www.blogger.com/www.topshop.com, til højre støvler fra Chloé.

Topshop cutouts!

Hvis man ikke er til DIY projekter, så har Topshop nogle rigtig fine sager med kig til huden. Ved at de også får en bustier hjem i AW09 kollektionen. Kommer på senere.

http://www.blogger.com/www.topshop.com

søndag den 7. juni 2009

Nyt i skabet

Ja, det er nok ikke til at komme uden om, at jeg er vild med sko! :)
-Super fede sandaler fra asos. Købte dem selv for omkring to uger siden, og har boet i dem siden da! De er super fede til korte short eller sommerlige kjoler. Men skynd jer - de bliver revet væk!

http://www.asos.com/Kimberly-Stewart/Asos/Asos-Leather-Fringe-Sandals/Prod/pgeproduct.aspx?iid=246247&SearchQuery=fringe%20sandals&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Taupe

Hvis jeg var millionær!


Intet mindre end fantastiske stiletter fra Proenza Schouler! - Desværre mere end hvad pengepungen rækker til..
Jeg ville bruge dem til korte, rå, hullede denimshorts eller en let sommerkjole. De går til det meste!

lørdag den 6. juni 2009

Topshop længe leve

Super fede og rå sko fra topshop.com
Er især vild med detaljen på den øverste til venstre, der har små transparente områder.
Tjek hjemmesiden ud!