torsdag den 21. maj 2009

BEC-design!!


Vi lavede et projekt på skolen, der omhandlede at give ByGroth et mere råt look ved at lave en minikollektion. Jeg hjalp til som bl.a. "model", og her er et af resultaterne.

Copy it!!!


Har længe gået og kigget på knagerækken fra Charles & Ray Eames til 1990 kr. Men så faldt jeg over en fin kopi fra Tiger-butikken til kun 30 kr.!!! Den måtte jeg eje!

Til venstre: knagerækken fra Tiger,
Til højre: knagerækken fra Charles & Ray Eames

Henrik Bülow

Jeg er helt vild med Henrik Bülows billeder - Her af modellen Christel Winther Petersen. Det er værd at tage et kig på hans hjemmeside!

onsdag den 20. maj 2009

Cropped tops


Disse 4 fine toppe er alle fra Topshops hjemmeside topshop.co.uk. De fungerer rigtig godt til højtaljede shorts/bukser eller slidte denim shorts.

Længe leve asos


Købte disse fantastiske gladiator stiletter på asos.com til 437 kr for noget tid siden. Har fået rigtig mange positive kommentarer for dem! -Og så er de behagelige at have på! Skynd jer inden de er væk!

Nyt i skabet


Super fede plateausko fra Vagabond!! Til kun 399 kr. Ser super fedt ud til et par smalle jeans. Man skal være hurtig, hvis man skal have fat i et par, da de er meget populære. Jeg købte mine i Jette Riis i Lyngby - bare med to smalle spænder rundt om benet i stedet for en rem.

tirsdag den 19. maj 2009

Style icons - Mary-Kate og Ashley Olsen


Synes billederne taler for sig selv. Deres stil er fantastisk! De er gode til at mikse det rå og det feminine.

mandag den 18. maj 2009

BEC-Design modeshow

3. semester på min skole afholdte et modeshow med egne kollektioner. Jeg har hjalp til med at gå model. Et af de materialer de fik stillet til rådighed var lagener, som I kan se på billedet.

Lookalike!



Siden jeg så denne jakke/kjole første gang har jeg været forelsket i den! Den er jo intet mindre end fantastisk! Faldt over denne svenske hjemmeside, http://glitzy.jetshop.se/, som faktisk har en ret god kopi.

Billede af Mary-Kate Olsen.

Hvis jeg var millionær!


Dette sæt ville jeg gerne have fingrene i! Desværre ligger det i den dyre ende, så jeg må indtil videre nøjes med at drømme. Er helt forelsket i kjolen fra Tsumori Chisato - det ligner næsten et akvarelmaleri!

Jakke Helmut lang, kjole Tsumori Chisato, sko fra Acne og taske fra Rika.

Ønskesedlen


Et super fedt outfit til en sommerdag -efter min mening. Elsker rå shorts og disse er super fine med slid og nitter. Har for kort tid fået øjnene op for smykkedesigneren Pamela love, som har designet skorpion ringen. - Good job!

Short og top fra topshop, sandaler fra urban Outfitters, øreringe fra Arena10 og skorpion ring fra Pamela love.